استراتژی‌های بازاریابی فین تک‌ها در سال 2022

استراتژی‌های بازاریابی اصولا تاثیرات بزرگی در رشد و توسعه کسب ‌و کارها خواهند داشت‌. بنابراین شناخت به‌روزترین استراتژی‌ها در حوزه‌ی فین‌تک نیز می‌تواند در رشد و توسعه فین‌تک‌ها تاثیرات بسیار زیادی داشته باشد. در این مقاله قصد داریم آخرین استراتژی‌های بازاریابی فین تک‌ها در سال ۲۰۲۲ را با شما مرور کنیم.

بازاریابی فین تک‌ چیست؟

ابتدا باید تعریفی جامع از بازاریابی فین تک‌ داشته باشیم تا سپس بتوانیم استراتژی‌های آن را شرح دهیم. بازاریابی فین تک‌ به تمام ترفندهای بازاریابی گفته می‌شود که در نهایت قرار است سبب رشد شرکت‌های حوزه فناوری مالی یا همان فین ‌تک‌ها شود.

بد نیست این‌جا اشاره کنیم که فین ‌تک‌ها اصولا در مسیر اصلاح و ارتقاء سیستم‌های مالی، از خدمات خودکار و پیشرفته استفاده می‌کنند. بنابراین هنگامی که فین ‌تک‌ها خدمت تازه‌ای را در این راستا ابداع می‌کنند، برای معرفی بهتر آن به بازار، باید به استراتژی‌های بازاریابی متناسبی روی بیاورند. بازار رقابتی فین‌ تک‌ها بسیار چالشی و تنگاتنگ است؛ با این وصف اگر استراتژی درستی برای بازاریابی خدمات نوین انتخاب نشود، احتمال موفقیت فین ‌تک‌ها بسیار پایین خواهد آمد.

این نکته نیز بسیار حائز اهمیت است که اصولا مخاطب بازار فین ‌تک‌ها خیلی واکنش‌های مثبت از پیش تعیین‌شده‌ای در مواجهه با خدمات مالی ندارد. بنابراین اهمیت استراتژی بر اساس شناخت مخاطب نیز در این‌جا اهمیت خواهد داشت. در ادامه برخی از بهترین استراتژی‌های بازاریابی فین تک‌ها در سال ۲۰۲۲ را با هم مرور خواهیم کرد.

بازاریابی فین تک چیست

۱. به کمک ویدیو بهتر دیده شوید

برای معرفی خدمات نوین مالی، مخاطب کم‌حوصله این روزها ترجیح می‌دهد به جای متن‌های طولانی و تخصصی، یک ویدیو کوتاه یا موشن‌گرافیک ببیند. ویدیویی خلاصه، کوتاه و جذاب که تمام وجوه خدمت نوین مالی را تشریح و تبیین می‌کند‌، می‌تواند مخاطبان بسیار بیش‌تری را جلب نماید. شما می‌توانید ویدیو مورد نظر را در سایت شرکت و شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید و در معرض دید مخاطبان بسیاری قرار دهید.

۲. نقش اینفلوئنسرها را در تبلیغات جدی بگیرید

فرآیند بازاریابی فین تک‌ها در نهایت بر بیش‌تر دیده شدن متمرکز خواهد شد. اینفلوئنسرها که سلبریتی‌ها مردمی حوزه‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی هستند، می‌توانند در این راستا بسیار یاری‌گر فین‌ تک‌ها باشند. بنابراین تبلیغات به کمک اینفلوئنسرها کارآمد و موثر خواهد بود و به نظر می‌رسد حتما باید در استراتژی بازاریابی فین تک‌ها جایی برای آن در نظر گرفته شود. شما می‌توانید تا حد امکان محتوای فعالیت‌های اینفلوئنسرها را با محصول خود هماهنگ کنید و از اینفلوئنسرهای کوچک‌تر و ارزان‌تر برای شروع استفاده نمایید.

۳. استفاده از بازخورد کمپین‌های هوشمند

شبکه‌های اجتماعی تاثیری برجسته در روند بازاریابی فین تک‌ها دارند. اکنون فیس‌بوک، اینستاگرام، لینکدین و تلگرام رسانه‌های جمعی شناخته شده‌ای هستند که بهترین فضا را برای تبلیغات در اختیار فین‌ تک‌ها قرار خواهند داد. بنابراین ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی هوشمند در فضای رسانه‌‌‌های اجتماعی، الزاما باید در استراتژی بازاریابی فین تک‌ها قرار گیرد. اما توجه داشته باشید که اشراف کامل به الگوریتم‌های پلتفرم‌های اجتماعی در موفقیت این نوع کمپین‌های هوشمند تبلیغاتی بسیار موثر و مهم خواهد بود.

۴. ارائه‌ی خدمات مازاد بر تعهد

شما باید در استراتژی‌های بازاریابی خود به عنوان یک شرکت فین ‌تک فعال در بازار، به هر طریق ممکن از رقبای خود فاصله بگیرید. یکی از این روش‌ها، ارائه‌ی خدمات ویژه و مازاد از تعهد به مشتریان است. خدمات ویژه و مازاد به طور قطع نظر مثبت کاربران را جلب خواهد کرد و به نقطه‌ی تمایز پررنگی میان برند شما و رقبا تبدیل خواهد شد. قدردانی از خرید، ایجاد کدهای تخفیف، ارائه‌ی خدمات وی‌آی‌پی، ایجاد فضای اهدای جوایز بر اساس میزان استفاده از خدمات و کارهایی از این قبیل در راستای بازاریابی فین‌ تک‌ها بسیار موثر خواهد بود.

خدمات مازاد بر تعهد با شبکه‌های اجتماعی

۵. درک اضطرار ارتباط موثر با مشتری

ارتباط موثر با مشتری یک اصل اساسی در بازاریابی فین ‌تک‌ها به شمار می‌رود. پاسخ به سوالات مشتری، ارائه‌ی خدمات پشتیبانی حرفه‌ای و ایجاد یک ارتباط حرفه‌ای و در عین‌حال صمیمی با مشتری، از اصول اولیه‌ی بازاریابی فین‌ تک‌ها به‌شمار می‌رود. فروش محصول یا خدمات به مشتری بخش کوچکی از فرآیند بازاریابی است؛ اما حفظ مشتری بخش مهم‌تری است که از طریق ایجاد ارتباط سازنده ممکن می‌شود. اگر فین تک‌ها که عموما خدماتی تخصصی را ارائه می‌کنند در استراتژی بازاریابی خود نتوانند جایی برای پاسخگویی همیشگی به مشتریان باز کنند، یقیناً در روند بازاریابی و جذب مشتری دچار خلل خواهند شد.

۶. برند سازی و قدرت‌نمایی در بازار رقابتی

در استراتژی بازاریابی فین تک‌‌ها، کسب شهرت و برندسازی (Branding) اهمیت ویژه‌ای دارد. نام تجاری بلندآوازه می‌تواند روند بازاریابی را بهبود ببخشد و فرآیند جذب مخاطب را تسریع نماید. یک برند شناخته شده حتی می‌تواند بسیاری از ضعف‌های استراتژی بازاریابی را پوشش بدهد و البته اعتمادسازی چشمگیری نزد مخاطب ایجاد نماید. باید توجه داشته باشید که ساخت یک برند معتبر و موفق، نیاز به اقدامی حرفه‌ای و کارشناسی‌شده دارد. نام تجاری باید بر اساس هدف‌گذاری‌های شرکت، نوع خدمات، منش کلی و ویژگی‌های بنیادین دیگری طراحی شود.

اهمیت برندینگ در بازاریابی فین تک ها

۷. تولید محتوا لازمه‌ی‌ حضور در بازار

این روزها تولید محتوای متنی، جزئی جدایی‌ناپذیر از استراتژی‌های بازاریابی فین تک‌ها به شمار می‌رود. رقابت در سرچ گوگل عامل اصلی اهمیت تولید محتوای متنی است و این مورد را به عنوان یک ضرورت در مسیر موفقیت فین‌ تک‌ها مطرح می‌کند‌. فین ‌تک‌ها باید بتوانند از طریق تولید محتوای متنی با کیفیت، واضح و کارشناسانه، مخاطبان خود را با تمام سازکارهای شرکت و خدمات نوین مالی آن آشنا نمایند. محتوای متنی وب‌سایت‌ها، اکنون در حکم مرجعی برای مخاطبان به‌شمار می‌رود بنابراین فین‌ تک‌ها باید ایده‌های تبلیغاتی خود را نیز در این فضا به‌کار ببندند.

۸. آزاد کردن پتانسیل شبکه‌های اجتماعی

این روزها شبکه‌های اجتماعی در تمام وجوه زندگی ما راه پیدا کرده‌اند. به ویژه بستر پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های مجازی بهترین فضا را برای تبلیغات و ایجاد کمپین‌های بازاریابی فراهم آورده است. مردم اکنون بیش از هر جای دیگری در شبکه‌های مجازی حاضرند؛ بنابراین تعدد مخاطب هدف، می‌تواند یک امتیاز فوق‌العاده برای بازاریابی فین تک‌ها به شمار آید. در ضمن از آن‌جا که شبکه‌های مجازی در فرمت فروشگاهی نیز عمل می‌کنند، کاملا مرتبط است که فین‌ تک‌ها خدمات مالی نوین خود را در این فضاها در اختیار کاربران و فروشندگان قرار دهند.

9. گوشی‌های هوشمند و تاثیرشان بر فعالیت فین تک‌ها

این روزها گوشی‌های هوشمند سیطره‌ای جهانی پیدا کرده‌اند. تقریبا اغلب افراد یک جامعه اکنون از گوشی هوشمند برخوردارند. فین ‌تک‌ها باید متوجه اهمیت این پتانسیل باشند و گوشی‌های هوشمند را به عنوان مهم‌ترین جزء استراتژی بازاریابی فین تک‌ها بشناسند. فین‌ تک‌ها باید به هر نحو به گوشی همراه کاربران راه پیدا کنند و از کاربران مشتری‌های دائمی بسازند. بنابراین در راستای بازاریابی فین تک‌ها، الزاما باید از وب‌سایتی موفق و دارای رتبه‌ی بالای سرچ گوگل برخوردار باشند. بر این اساس هر گوشی همراه می‌تواند یک بستر نوین برای تبلیغ برند شما باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا