یکی از مهمترین دغدغههای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی، هنگام استفاده از درگاه پرداخت واسط، روش تسویه درگاه مورد نظر است. سرعت و امنیت تسویه و دسترسی به وجوه پرداختی توسط مشتریان، مسئلهای حیاتی برای هر کسب و کاری بهشمار میرود. با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله قصد داریم پس از بررسی روشهای تسویهی مشهورترین پرداختیارهای داخل کشور، به این نتیجه برسیم که بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه کدام درگاه است؟
یکی از مهمترین دغدغههای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی، هنگام استفاده از درگاه پرداخت، روش تسویه درگاه مورد نظر است. سرعت و امنیت تسویه و دسترسی به وجوه پرداختی توسط مشتریان، مسئلهای حیاتی برای هر کسب و کاری بهشمار میرود. اگر نیاز دارید به طور جامع درگاههای پرداخت در ایران را مورد ارزیابی قرار دهید، مطالعه مقاله بهترین درگاه پرداخت در رایان پی را پیشنهاد میدهیم، زیرا علاوه بر ویژگی تسویه، با معیارهای محبوبیت، میزان تراکنش، پشتیبانی، کارمزد و… درگاههای پرداخت مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله قصد داریم پس از بررسی روشهای تسویهی مشهورترین پرداختیارهای داخل کشور، به این نتیجه برسیم که بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه کدام درگاه است؟
آنچه در این مقاله میخوانید
پیش از بررسی و مقایسهی روشهای تسویهی چند درگاه پرداخت مشهور و معرفی بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه، بهتر است ابتدا به طور کلی به این موضوع بپردازیم که اصولا بهترین روش تسویه در مدل پرداختیاری، باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
پر واضح است مهمترین فاکتور مهم که صاحبان کسب و کارها در زمینهی تسویه به آن توجه خواهند کرد، مدتزمان انجام تسویه و سرعت واریز وجوه است. بنابراین میتوانیم اینطور نتیجهگیری کنیم که بهترین روش تسویه در مدل پرداختیاری، الزاماً سریعترین روش تسویه خواهد بود. در تمام پرداختیارهای فعال، ما سه نوع روش تسویه بر اساس زمان واریز وجوه داریم که به ترتیب بیان خواهیم کرد:
ذکر این نکته در این قسمت از مقالهی معرفی بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه الزامی است که اصولا در روش تسویه پرداختیارها تمام درخواستهای تسویهی ثبت شده تا ساعت 24 هر شب، روز بعد در سیکل شاپرکی ساعت 13:45 تسویه خواهند شد.
در واقع در مدل پرداختیاری، ما تنها با یک سیکل تسویه روبهرو هستیم. اما در عینحال محدودیت مبلغ واریز و تعداد درخواست تسویه در این سیستم وجود ندارد و مجموع کل مبلغ تمام درخواستهای تسویهی ثبت شده تا ساعت 24 هر روز، روز بعد، بهطور قطع تسویه خواهند شد.
در نهایت نیز باید به این نکته اشاره کنیم که برخی از پرداختیارها امکان تسویهی آنی در موارد ضروری را نیز برای پذیرندگان خود فراهم میکنند. در واقع در چنین مواردی که نیاز به واریز آنی وجود دارد، هزینهای جداگانه علاوه بر کارمزد از پذیرنده دریافت میشود.
پرداخت گروهی یکی از جدیدترین سرویسهای شرکت رایانپی به شمار میرود که کاربردهای فراوانی دارد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این سرویس میتوانید بر روی این لینک کلیک کنید.
در ادامه مقالهی معرفی بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه قصد داریم تا انواع تسویه را بر اساس زمانبندی بررسی کنیم. به طور کلی تسویهی تمام درخواستهای واریزی در تمام پرداختیارها در ساعت 11:30 تا 17:30 روز بعد انجام خواهد شد. اما در این راستا چهار نوع پرداخت وجود دارد که در ادامه آنها را مرور خواهیم کرد:
در ادامه به معرفی روشهای تسویه پرداختیارهای داخلی میپردازیم تا شما بتوانید بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه را برگزینید.
بر اساس روش تسویه درگاه پرداخت رایانپی در انتهای هر روز کاری، مبلغ کل تراکنشهای انجام شده، پس از کسر کارمزد تا ساعت 11 روز کاری بعد به حساب پذیرنده واریز میشود. این روش تسویه تماما خودکار است و از دقت و امنیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.
درگاه پرداخت رایانپی یک امکان ویژه نیز برای پذیرندگان فراهم آورده است. قابلیت تسهیم است که میتوان تسویه را با شرکا و ذینفعان نیز بصورت اتوماتیک ایجاد کرد و نیاز نباشد شما برای هر یک از شرکا بصورت دستی سهم آنها را واریز نمایید.
روش تسویهی درگاه پرداخت زرین پال، به این صورت است که پس از کسر کارمزد تراکنشها و تایید سقف موجودی قابل تسویه، در نهایت تا ساعت 17 به حساب پذیرنده واریز میشود. این روش تسویه در روزهای تعطیل به یک روز پس از روز تعطیل منتقل خواهد شد.
روش تسویه درگاه پرداخت نکستپی از طریق سامانه پایا انجام میشود. بنابراین کارمزد پرداخت به روش پایا نیز در فرآیند تسویه کسر خواهد شد که از طرف بانک و بر اساس تعرفهی بانک مرکزی بین 200 تا 2500 تومان تعیین شده است. به علاوه تمام تسویهها در درگاه نکستپی حداقل 10 دقیقه و حداکثر 12 ساعت پس از ثبت درخواست تسویه توسط پذیرنده، انجام خواهد شد. همچنین این امکان نیز برای پذیرندگان وجود دارد که روش تسویهی خودکار را انتخاب کنند.
در سازکار تسویه آیدیپی چنانچه درگاه یا وب سرویس پذیرنده به حساب بانکی او متصل باشد، تراکنشها به صورت خودکار و تجمیعی، توسط شاپرک بانک مرکزی به روشهای زیر واریز خواهد شد:
درگاه زیبال به منظور یاری رساندن به کسب و کارها مدتزمان تسویه حسابها را کاهش داده است. تمام پذیرندگان زیبال و تمام کسب و کارهایی که نیاز به درگاه پرداخت اینترنتی با تسویه سریع دارند، میتوانند از خدمات تسویه زیبال بهرمند شوند.
بر اساس این قابلیت، تمام درخواستهای تسویه به صورت روزانه انجام میشوند و درخواستهای ثبت شده در هر روز نیز روز بعد و تا ساعت 16 به حساب پذیرنده واریز خواهند شد.
همان طور که پیشتر در مقالهی معرفی بهترین درگاه پرداخت از نظر تسویه گفته شد، در طراحی مکانیزم پرداختیاری از سوئیچ پایا برای برداشت و تسویهی وجوه استفاده میشود. با این وصف در صورت بروز هرگونه مغایرت عملیات، تسویه حساب در مدل پرداخت یاری با تاخیری به مدت زمان چرخه پایا بعدی و نهایت یک روز کاری انجام خواهد شد.
برای بهتر شدن و راهنمایی دیگر دوستان که در انتخاب درگاه پرداهت مردد هستند، در بخش نظرات تجربه خود از تسویه شرکتهای پرداخت یار در میان بگذارید تا انتخاب راحتر و آسانتر شود.