نحوه ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز

ایمالز یک موتور جستجو‌گر کالا و نیز فروشگاهی اینترنتی به شمار می‌رود که بستری را برای خرید آسان‌تر و اتصال مشتریان به فروشندگان فراهم آورده است. با این وجود ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز این امکان را به مشتری می دهد تا تمامی انتخاب‌های قرار گرفته در پیش روی خود را به طور یکجا مشاهده و خریداری کنند و از طرفی دیگر تامین‌کنندگان یا همان فروشندگان می‌توانند محصولات‌شان را سریع‌تر و در فضایی پرمخاطب‌تر به فروش برسانند.

نکته قابل توجه این است که ایمالز تنها یک مرجع برای جستجو، مقایسه و معرفی فروشگاه‌های اینترنتی و کالا‌های آن‌ها است و علاوه بر اینکه در دسته آنلاین شاپ‌ها قرار نمی‌گیرد، همچنین هیچ‌گونه دخالتی در کارکرد فروشگاه‌های تحت قرار‌داد نخواهد داشت.

در نهایت هدف از تدوین این مقاله، آموزش ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز به کاربران و متقاضیان است. با این اوصاف، ما در ادامه به این موضوع پرداخته و مطالب مهمی را حول آن شرح می‌دهیم.

چگونگی ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز

1- ورود به وب‌سایت اینترنتی ایمالز: در ابتدا به منظور ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز لازم است تا به وب‌سایت اینترنتی ایمالز مراجعه کنید.

2- انتخاب گزینه ثبت فروشگاه: پس از آپلود شدن صفحه، گزینه‌ای تحت عنوان (ثبت فروشگاه) در قسمت بالا و چپ صفحه برای شما نمایان می‌شود که با فشردن آن می‌توانید به صفحه‌ی مربوطه منتقل شوید. در زیر عکس و مکان دقیق این گزینه را با فلش قرمز رنگ نمایش داده‌ایم.

چگونگی ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز

3- وارد کردن اطلاعات اولیه: پس از برگزیدن گزینه ثبت فروشگاه از صفحه اصلی سایت ایمالز، حال صفحه مد نظر (تصویر ذیل) که حاوی یک فرم می‌باشد برای کاربران به نمایش درمی‌آید. در این صفحه لازم است تا اطلاعاتی از قبیل: نام و نام خانوادگی، ایمیل، شماره موبایل، عنوان سایت و آدرس آن را به طور دقیق وارد نمایید. سپس کارشناسان ایمالز جهت احراز هویت اطلاعات و مشخصات وارده آن‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

نحوه ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز

4- تکمیل ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز: پس از بررسی‌ها انجام شده بر روی مشخصاتی که در قسمت قبل و در فرم اولیه ثبت نام وارد کردید، حال می‌بایست صبر کنید تا مشاوران و کارشناسان ایمالز با شما به منظور راهنمایی در فرآیند ثبت محصولات تماس حاصل نمایند.

چگونگی اتصال فروشگاه اینترنتی به ایمالز

پس از طی نموندن مراحل ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز و ورود به پنل کاربری، در قدم بعد می‌بایست محصولات خود را به آن اضافه کنید تا در آینده در وب‌سایت ایمالز نمایش داده شوند.

همانطور که پیش‌تر بیان کردیم، ایمالز یک موتور جستجو است و ساز‌کاری نظیر گوگل دارد. با این تفاوت که موتور جستجوگر گوگل نتایج مربوط به عبارت مد نظر را به شما نشان می‌دهد؛ ولی ایمالز یک موتور جستجوگر محصول به حساب می‌آید و کالا‌های مرتبط با کلمه درخواستی را برای کاربران آپلود می‌کند.

تامین‌کنندگان و صاحبان فروشگاه‌های اینترنتی طرف قرارداد با ایمالز برای ثبت محصولات آنلاین شاپ خود لازم نیست تا تمامی کالا‌ها را به شکل مجزا و جداگانه در پنل ایمالز وارد نمایند. موتور جستجوگر ایمالز به منظور اتلاف وقت و تسریع این امر، با شناسایی تنها 3 یا 4 محصول فروشگاه شما قادر خواهد بود تا تمامی آن‌ها را در بازه زمانی کوتاهی به وب‌سایت اضافه کند. همچنین اگر فروشندگان محصول جدیدی را به فروشگاه خود اضافه کنند یا مشخصات کالایی را تغییر دهند، ایمالز به طور خودکار این تغییرات را به انجام می‌رساند.

هزینه فروش محصول از طریق موتور جستجوی ایمالز

با ثبت فروشگاه اینترنتی در ایمالز و درج محصولات در وب‌سایت ایمالز، حال در قدم بعدی ضروریست تا هزینه فروش محصولات از طریق موتور جستجوی ایمالز را پرداخت نمایید. ایمالز و موتور‌های جستجوگر نظیر آن همچون ترب به منظور خدمات رسانی و نمایش محصولات شما، مبلغی را به عنوان کارمزد از حساب شما کسر خواهند کرد. بدین ترتیب فروشندگان تنها در صورتی که یک مشتری واقعی به فروشگاه آن‌ها از طریق موتور جستجوی ایمالز هدایت شود می‌بایست وجهی را پرداخت نمایند.

تماس و ارتباط مستقیم با ایمالز

وب‌سایت اینترنتی ایمالز به منظور راهنمایی و پاسخگویی به کاربران، چند راه ارتباطی را در نظر گرفته است. با نظر به این موضوع، چنانچه مشتریان و کاربران هرگونه مشکلی در روند ثبت فروشگاه اینترنتی، خرید محصول، ثبت نام و مواردی از این قبیل داشته باشند می‌توانند از طریق اطلاعات زیر با مشاوران ایمالز ارتباط حاصل نمایند:

شماره تماس: 021-91003933

ایمیل: info [at] emalls.ir

نکته: تماس تنها در روز‌های غیر‌تعطیل و از شنبه تا چهارشنبه ساعت 10 تا 18 پاسخ داده می‌شود.

از چه راه‌هایی فروش خود را در ایمالز بیش‌تر کنیم؟

ایمالز یک موتور جستجو‌ی پرمخاطب است و روزانه مشتریان فراوانی از آن بازدید، محصول دلخواه را انتخاب و خرید خود را نهایی می‌کنند. اما در این میان تنها فروشندگانی موفق خواهند بود تا اصول مارکتینگ را به خوبی به کار گیرند. برای مثال ما برخی از راه‌ها و اقدامات فروش بیش‌تر از طریق ایمالز را به صورت موردی در ادامه معرفی کرده‌ایم:

  • توضیحات و اطلاعات کاملی از فروشگاه خود ارائه دهید
  • کالا‌های خود را با قیمت مناسب به فروش برسانید تا همیشه در بازار رقابت بمانید
  • رضایت مشتریان را کسب کنید تا امتیاز بالاتری از ایمالز بگیرید
  • تخفیفاتی استثنایی ارائه دهید
  • محصولات را به صورت کامل معرفی کرده و اطلاعات کاملی درباره آن‌ها تهیه و به نمایش بگذارید
  •  از ابزار‌ها و سرویس‌هایی که در جهت تسریع روند خرید مشتریان به‌ کار می‌روند استفاده کنید
افزایش فروش در فروشگاه های اینترنتی
افزایش فروش در فروشگاه های اینترنتی

چه ابزار‌هایی کمک‌رسان ما در فروش بیش‌تر خواهند بود؟

در توضیحات بخش قبلی، ما یکی از اقدامات لازم و ضروری در جهت فروش بیش‌تر را استفاده از ابزار‌ها و سرویس‌هایی که می‌توانند موجب تسریع فرآیند خرید توسط مشتریان شوند خواندیم. اما مراد از بهره‌گیری این سرویس‌ها به چه معناست؟

به طور کلی هرچه وب‌سایت فروشگاهی شما از امکانات بیش‌تر و محیط پویا‌تری برخوردار باشد، به طبع احتمال افزایش بازدید و در پی آن افزایش فروش شما بیش‌تر خواهد بود. در این میان یکی از ابزا‌هایی که تجربه خرید به‌تری را در اختیار مشتریان شما می‌گذارد، درگاه پرداخت نام دارد. درگاه پرداخت سرویسی برای تسریع روند خرید و پرداخت امن است که نقش حائز اهمیتی در فروشگاه‌های اینترنتی ایفا می‌کند. رایان‌پی از ارائه‌دهندگان معتبر درگاه پرداخت در ایران به شمار می‌رود که می‌تواند این سرویس را با مزایای بسیار و در طی کم‌تر از یک هفته در اختیار متقاضیان قرار دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا