دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد یا نماد الکترونیک

اکنون امکان دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد، هم برای افراد حقوقی و هم برای افراد حقیقی به راحتی گذشته وجود ندارد. اصولا در میان شرکت‌های ارائه دهنده‌ی درگاه پرداخت، شرکت‌های معدودی هستند که بدون نیاز به اینماد این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

نکته : با توجه به سیاست‌های شاپرک و بانک مرکزی برای داشتن درگاه پرداخت نیاز به کد مالیاتی و اینماد الزامی و دلیل اصلی آن شفاف‌سازی و مالیات است، به همین دلیل دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد مانند گذشته به راحتی ارائه نمی‌شود و نیاز به بررسی کسب و کار شما دارد.

به طور کلی، الزامی است ‌که برای بهرمندی از هرگونه خدماتی، در مرحله‌ی نخست اطلاعات کافی را در اختیار شرکت ارائه دهنده‌ی آن خدمت قرار دهیم. در واقع این یک فرآیند طبیعی است که شرکت‌های ارائه دهنده‌ی خدمات در مرحله‌ای با عنوان ثبت‌نام متقاضی، مدارک و اطلاعات شخصی فرد را از او درخواست می‌نمایند. سپس هنگامی که این اطلاعات و مدارک مانند اینماد بررسی شد و احراز هویت فردی انجام پذیرفت، خدمات مورد نیاز کاربر در اختیار او قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است که مرحله احراز هویت در این میان از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است و معمولا نهادهای نظارتی بر این مرحله تاکید فراوان دارند. اما در مقابل همواره کاربران نیز به دنبال راهکارهایی بوده‌اند که برای حفظ حریم شخصی، مسدود کردن راه‌های سواستفاده از اطلاعات هویتی‌شان و همچنین سرعت بخشیدن به فرآیند عبور از این مراحل، ثبت‌نام و مراحل دریافت خدمات را با کمترین داده‌های ممکن پشت سر بگذارند.

با این وصف، و برای نمونه، فرض کنید شما قصد دارید خدمات بانکی و امکان بهرمندی از یک درگاه بانکی را از شرکت‌های متنوع PSP دریافت نمایید. برای این منظور طبیعتا آن مرحله‌ی مذکور ثبت‌نام و احراز هویت که شامل دریافت نماد الکترونیک نیز می‌باشد باید انجام بپذیرد. اینجا نقطه‌ای است که بسیاری از کاربران با کسب و کارهای مختلف علاقمند به عبور از مراحل ثبت نام به دنبال درگاه پرداخت بدون اینماد می‌باشند. در این مقاله، ما تلاش می‌کنیم راهکاری را ارائه دهیم که بر اساس آن کاربران بتوانند بدون دریافت اینماد و به سرعت یک در گاه پرداخت اینترنتی برای کسب و کار خود دریافت کنند.

اینماد چیست؟

همانطور که می‌دانید اصولا دریافت درگاه پرداخت وابسته به کسب تاییدیه‌ از سایت نماد الکترونیکی می‌باشد. این نماد الکترونیکی تحت نظارت مرکز توسعه‌ی تجارت الکترونیکی بوده و عهده‌دار احراز هویت سایت‌های خرید اینترنتی است. اهمیت احراز هویت فردی در مراحل اداری شرکت‌های ارائه دهنده خدمات بانکی نیاز به چنین نمادی را توجیه می‌کند.

اینماد خاکستری، برای کسب‌وکارهای خرد ایجاد شده است که با هزینه 50 هزار تومان و در زمان حدود یک ساعت قابل دریافت است و با همین نماد امکان دریافت درگاه پرداخت نیز وجود دارد. بنابراین اگر اینماد ندارید می‌توانید در یک ساعت اینماد خود را از سایت نماد تجارت الکترونیک دریافت کنید و سپس از طرق امتا درخواست درگاه پرداخت خود را نیز برای شرکت مد نظر ارسال نمایید.

اما آیا برای دریافت یک درگاه پرداخت اینترنتی راهکار دیگری نیز وجود دارد؟ اگر چه داشتن اینماد یا همان نماد الکترونیکی سبب می‌شود مبالغ به طور مستقیم به حساب شما واریز گردد و مدت‌زمان کوتاه‌تری نیز برای تسویه حساب تراکنش‌ها صرف خواهد شد، اما همواره کاربران زیادی به دنبال دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد هستند. در ادامه به شرح چگونگی دریافت درگاه بدون اینماد خواهیم پرداخت.

دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد

دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد

خوشبختانه اکنون امکان دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد، هم برای افراد حقوقی و هم برای افراد حقیقی وجود دارد. اصولا در میان شرکت‌های ارائه دهنده‌ی درگاه پرداخت، شرکت‌های معدودی هستند که بدون نیاز به ای نماد این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. شرکت رایان پی به عنوان یک شرکت پرداخت یار از جمله ارائه دهندگان خدمات پرداخت آنلاین می‌باشد.

در سازوکار شرکت رایان پی، کاربران می‌توانند بلافاصله پس از ثبت‌نام و احراز هویت، درگاه خود را دریافت و بر روی سایت خود پیاده‌سازی نمایند. در اینجا باید یادآور شویم که اصولا کسب و کارهایی که مجوز لازم را هنوز کسب نکرده‌اند اما در جهت سریع رسیدن به شروع کسب و کارشان نیاز به پرداخت آنلاین دارند از امکان دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد استقبال می‌نمایند.

شرکت رایان پی به عنوان یکی از شرکت‌های واسط ارائه دهنده‌ی این خدمت، شرایط دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد را برای متقاضیان آن فراهم آورده است. این نکته نیز قابل ذکر است که اصولا هر دو شیوه دریافت درگاه پرداخت آنلاین دارای مزایا و معایبی می‌باشد. در ادامه تلاش می کنیم علاوه بر بیان شیوه دریافت درگاه پرداخت بدون نماد مزایا و معایب این دو شیوه را نیز در خلال توضیحات شرح دهیم.

مراحل دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد

به طور کلی دو نوع شرکت برای ارائه خدماتی همچون ارائه درگاه پرداخت اینترنتی وجود دارد. این دسته‌بندی، شامل شرکت‌های psp و شرکت‌های واسط می‌باشد. یکی از مهم ترین ویژگی‌های منحصربفرد درگاه بانکی واسط امکان تسویه حساب روزانه می‌باشد. لازم به ذکر است ‌که تسویه حساب در درگاه‌های واسط به دو صورت پایا و ساتنا انجام می‌پذیرد. توجه داشته باشید که در روش پایا امکان پرداخت وابسته به ساعات اداری بانک می‌باشد و کارمزدی هم نخواهد داشت.

با این وصف این نکته قابل توجه است که برای دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد تنها از طریق شرکت‌های واسط یا همان شرکت‌های پرداخت‌یار می‌شود اقدام نمود. این نوع شرکت‌ها اصولا مراحل ساده‌تر و سریع‌تری را فرا روی کاربران قرار می‌دهند تا با سرعت بیشتری کاربر بتواند به درآمد مورد نظر خود دسترسی داشته باشد و یک درگاه اینترنتی برای کسب و کار خود تعبیه نماید.

با توجه به این‌که برخی از کسب و کارها ممکن است کالاها و یا خدمات متنوعی را به مشتریان خود ارائه بدهند و بنابراین ممکن است، امکان داشتن مجوز لازم برای تمام آن کالاها و خدمات وجود نداشته باشد، نیاز به درگاه پرداخت بدون ای نماد آشکار می‌گردد. در این‌جا این پرسش مطرح می‌شود که یک شرکت واسط چه امکانات ویژه‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و یا به عبارت دیگر چه موانعی را از سر راه آن‌ها برمی‌دارد.

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاراتی داشتیم، شرکت رایان پی به عنوان یک شرکت پرداخت یار در اولین گام این اجازه را به کاربران می‌دهد که درگاه پرداخت بدون دریافت نماد اکترونیک دریافت نمایند. در واقع کاربران می‌توانند تنها با عبور از مرحله‌ی احراز هویت درگاه پرداخت دریافت کنند. در این صورت ویژگی بعدی نیز در این فرآیند سرعت فعال‌سازی درگاه پرداخت خواهد بود. از آن‌جا که مرحله‌ی دریافت نماد الکترونیکی حذف می‌شود بنابراین در کم‌تر از دو ساعت می‌شود مراحل دریافت و فعال‌سازی درگاه پرداخت بدون اینماد را پشت سر گذاشت.

نکته‌ی دیگر نیز این است که یک درگاه واسط انواع افزونه‌ و ماژول‌ را برای استفاده از درگاه سیستم‌های مدیریت محتوا مستقیما از سوی شرکت ارائه دهنده درگاه پرداخت، در اختیار کاربران قرار می‌دهد. بنابراین مرحله‌ی کدنویسی و طراحی صفحه‌ی پرداخت را نیز از پیش پای کاربران برمی‌دارد.

درصورت تمایل چالش‌ها و مواردی باعث شده است شما به دنبال درگاه پرداخت بدون اینماد باشید را از طریق نظرات با ما به اشتراک بگذارید تا بتوانیم فرایند آن را تسهیل نماییم.

2 دیدگاه دربارهٔ «دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد یا نماد الکترونیک»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا