همانطور که میدانید، درگاه پرداخت ابزاری برای پرداخت آنلاین مشتری برای خرید محصول و خدمات است. گاهی کسبوکارها به دنبال ویژگیهای خاصیتری نسبت به درگاه پرداخت عادی هستند که شرکتهای تسهیل دهنده پرداخت (پرداختیار) با ارائه خدمات بیشتر سعی در ایجاد درگاه پرداخت اختصاصی دارند.
درگاه پرداخت اختصاصی چیست؟
درگاه پرداخت اختصاصی به صورت سفارشیسازی شده توسط شرکتهای پرداختیار برای هر کسبوکار طراحی میشوند و به آنها امکان میدهد تا تراکنشهای مالی خود را به صورت مستقل و ویژه مدیریت کنند.
در عمل درگاه اختصاصی پرداخت همان درگاه مستقیم است که با امکانات و ویژگیهای خاصی همراه است و براساس نیاز کسبوکارها طراحی و قرارداد بسته میشود.
ساخت درگاه اختصاصی پرداخت
شاید شما هم به دنبال ساخت درگاه اختصاصی برای کسبوکار خود باشید، برای ساخت و راه اندازی درگاه اختصاصی در گام اول یک شرکت پرداختیار ارائه دهنده درگاه پرداخت را انتخاب نمایید، سپس با جلسات امکاناتی که برای کسبوکار خود نیاز دارید را مطرح نمایید.
سپس با عقدقرارداد و توافقهای انجام شده، شرکت پرداخت با سیستم پرداخت خود یا پیاده سازی آن امکانات مد نظر شما را ارائه خواهد داد.
توجه کنید که برخی از ویژگیها مربوط به فرآیند پرداخت را شرکتهای پرداختیار از قبل فراهم کردهاند و فقط نیاز به فعال سازی آن از طریق پنل مدیریت خود خواهید بود. به امکاناتی مانند :
- دریافت کارمزد از مشتری
- تسویه آنی یا زماندار
- استفاده از چند درگاه پرداخت
- ارسال پیامک در زمان تراکنشموفق
- گزارشگیری و مغایرتگیری تراکنش و تسویه
- امکان ذخیره شماره کارت در صفحه پرداخت
چه کسبوکارهای نیاز به درگاه پرداخت اختصاصی دارند؟
واضح است که کسبوکارهای که نیازهای فراتر از یک درگاه پرداخت عادی هستند به دنبال درگاه اختصاصی هستند تا براساس آن موارد نیاز خود را تسهیل نمایند، برای نمونه چند نیاز را باهم بررسی میکنیم.
محدودیت در واریزی : صرافیهای ازردیجیتال براساس محدودیت بانک مرکزی، امکان واریز مبلغ بالاتر از 25 میلیون تومان با درگاه پرداخت برای هر مشتری را ندارد، به همین دلیل درگاه اختصاصی آنها باید محدودیت در واریزی را کنترل کند.
کارت بنام شخص : برخی از کسبوکارها مانند صرافیها برای جلوگیری از پولشویی براساس قوانین بانک مرکزی باید در زمان واریز حتما کارت واریز کننده به نام شخص در صرافی باشد، یعنی قبل از پرداخت نام دارنده کارت با کارت ثبت شده یکسان باشد، که برای داشتن چنین ویژگی نیاز به اختصاصی کردن درگاه پرداخت است.
شماره کارت : گاهی نیاز است که پرداخت آنلاین فقط از طریق شماره کارت ثبت شده انجام شود که در این ویژگی نیاز است شماره کارت بررسی گردد و درصورت مغایرت به واریزکننده خطا لازم را بدهد.
افزایش مبلغ واریزی : همانطور که میدانید، سقف واریز از طریق درگاه پرداخت 100 میلیون است، یک فروشگاه لوازم خانگی، فروش خودرو و.. که کالاهایی با مبلغ بالاتری دارند نیاز دارند که درگاه پرداخت آنها این ویژگی را داشته باشند که به خریدار امکان واریز بیشتر از 100 میلیون را بدهد. درگاه اختصاصی فروش ایران خودرو یک نمونه از درگاه اختصاصی است.
کارمزد : گاهی کسبوکارها تعداد تراکنش و مبلغ بالایی دارند که هزینه کارمزد برای آنها مبلغ قابل قبولی میشود، در درگاه اختصاصی این امکان وجود دارد که به طور خاص کارمزد متفاوتی برای این پذیرنده در نظر گرفته شود.
خرید کالا : بخری از وامها برای خرید از فروشگاههای خاص طراحی شدهاند که درگاه پرداخت آنها باید این ویژگی را داشته باشد که بتواند تشخیص دهد خرید کالا از فروشگاه طرف قرارداد صورت میگیرد یا خیر.
در درگاه اختصاصی میتوان با پرداختیار در مورد تسویه، گزارشگیری، پشتیبانی، امنیت،همکاری در فروش، تخفیف، فرآیند پرداخت آنلاین و… مذاکره نمود تا تیم فنی پرداختیار برای درگاه اختصاصی شما امکانات مد نظر را فراهم کنند.
نتیجهگیری
درگاه اختصاصی ابزاری کارآمد و مطمئن برای کسبوکارهای آنلاین است که به آنها اجازه میدهد با کاهش هزینهها و افزایش امنیت، پرداختهای مشتریان را بهصورت سریع همراه امکانات منحصربفرد انجام دهند. با استفاده از این درگاهها، شما میتوانید تجربه بهتری را برای مشتریانتان فراهم کرده و کسبوکارتان را به سطح جدیدی از رشد و توسعه برسانید.