مدیریت فروش آنلاین در زمان پیک فروش

فروشگاه‌های آنلاین در بزنگاه‌های مختلفی با حجم زیادی از تقاضای خرید مواجه می‌شوند. این دوره‌های شلوغی نیاز به مدیریت ویژه‌ای دارد که بتواند فرآیند خرید را در تمام موارد سرپا و بر مدار صحت نگه دارد. در واقع برای بهره‌برداری کامل از زمان پیک فروش آنلاین، باید اولا استراتژی مناسب مدیریتی اتخاذ کنید و دوما از ابزارهای کاربردی به درستی استفاده نمایید. در این مقاله تلاش می‌کنیم راهکارها و ابزارهای مدیریت فروش آنلاین در زمان پیک فروش را با شما مرور کنیم. 

مقدمات رسیدن به مرحله پیک فروش آنلاین

اگر پیش از رسیدن به زمان‌های پیک فروش، برای مثال نوروز و مناسبت‌های مشابه، مقدمات کافی را در فروشگاه اینترنتی خود فراهم آورده باشید، می‌توانید بیش‌ترین بهره را از این دوره‌های شلوغ و پر‌مشتری داشته باشید. البته به شرطی که در عین‌حال بتوانید با راهکارها و ابزارهای مناسب، دوره پیک فروش را مدیریت کنید. اما این مقدمات چیست؟ 

اقداماتی مثل دیزاین صحیح سایت، تولید محتوای مناسب و مدون، بازاریابی دیجیتال بر اساس روش‌های نوین تجارت الکترونیک، حضور فعال و موثر در سوشال مدیا، تنوع کافی محصولات در ویترین فروشگاه، کوتاه و ساده کردن فرآیند خرید، مجهز کردن سایت و فروشگاه آنلاین به درگاه پرداخت اینترنتی، ایجاد تعامل موثر با مشتریان و مواردی اینچنینی، مقدماتی الزامی برای موفقیت در مدیریت فروش آنلاین در زمان‌های پیک فروش خواهد بود. فرض ما در ادامه این است که شما تمام این مقدمات را فراهم کرده‌اید و با حرکت در مداری صحیح به زمان پیک فروش رسیده‌اید. اکنون چگونه باید سفارشات را مدیریت کنید؟

مقدمات رسیدن به مرحله پیک فروش آنلاین

اهمیت پشتیبانی و پاسخگویی به کاربران

یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر فروشگاه آنلاین در زمان پیک فروش که می‌بایست در فرآیند مدیریت فروش آنلاین مورد توجه قرار گیرد، قسمت پشتیبانی است. پاسخگویی به موقع و حرفه‌ای به ‌کاربران در چنین بزنگاه‌هایی اهمیتی حیاتی در حفظ روند فروش بالا خواهد داشت. در زمان پیک فروش هیچ پیغامی نباید بی‌پاسخ بماند و تمام تماس‌ها باید در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ داده شود. نظرات داخل سایت و یا کامنت‌های پیچ فروشگاهی در زمان پیک فروش باید به صورت کامل و در بازه زمانی کوتاهی پاسخ داده شود. از طرف دیگر پشتیبانی سایت و فروشگاه صرفا به معنای پاسخگویی به کاربران نیست. اقدامات دیگری نیز در این راستا مهم‌اند که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • بررسی موجودی کالاها، به ویژه کالاهای پرفروش و پر کردن جای خالی کالاهای ناموجود
  • بررسی و پیگیری مداوم مراحل بسته‌بندی و ارسال کالا در کوتاه‌‌ترین زمان ممکن
  • بررسی روزانه سایت و فرآیند خرید از بابت مشکلات احتمالی که ممکن است در سایت به علت مراجعه فراوان ایجاد شود 
اهمیت پشتیبانی و پاسخگویی به کاربران

اهمیت درگاه پرداخت در روزهای پیک فروش آنلاین 

زمانی که مشتریان زیادی برای خرید آنلاین به سایت یا فروشگاه شما مراجعه می‌کنند، سادگی فرآیند خرید و ابزارها و روش‌هایی که برای پرداخت وجه در اختیار مشتری قرار می‌دهید اهمیت زیادی در روند صحیح مدیریت فروش آنلاین خواهد داشت. استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی، علاوه‌بر این‌که فرآیند پرداخت وجه را برای مشتری سریع‌تر خواهد کرد، سبب می‌شود شما به عنوان صاحب فروشگاه نیز درگیر رد و بدل کردن شماره حساب با تعداد زیادی مشتری و سپس چک کردن واریزی‌ها نباشید. درگاه پرداخت از طریق پنل مدیریت، گزارش‌های مدونی از تراکنش‌های انجام شده را در اختیارتان قرار خواهد داد.

نکته دیگر این‌که فروشگاه‌های فعال در سوشال مدیا نیز می‌توانند با ساخت لینک پرداخت از پرداخت‌یارهایی مانند رایان‌پی، از امکانات و خدمات درگاه اینترنتی برخوردار شوند. بنابراین اگر دارای کسب و کار اینترنتی هستید اما هنوز وب‌سایتی راه‌اندازی نکرده‌‌اید، از طریق لینک پرداخت می‌توانید کسب و کارتان را به روش پرداخت آنلاین مجهز کنید و از طریق آن به مدیریت فروش آنلاین مناسب‌تر برسید. 

عموماً از لینک پرداخت به عنوان درگاه بدون سایت نام برده می‌شود. لینک پرداخت قابلیت‌های زیادی دارد و به ویژه روش ارسال ساده‌ی آن برای مشتری‌ها است که می‌تواند در تسهیل فرآیند پرداخت آنلاین خیلی اثرگذار باشد. لینک پرداخت را می‌توان در قسمت بیو صفحه قرار داد تا هر کاربری برای واریز وجه به آن مراجعه کند و از طریق آن وارد صفحه پرداخت شود و یا به تعداد بی‌شماری لینک اختصاصی ساخته شود و با هر محصول یک لینک پرداخت ویژه برای مشتری ارسال گردد. در هر دو صورت روند پرداخت وجه در فروشگاه‌های مجازی ساده، امن و سریع‌تر خواهد شد و در زمان‌های پیک فروش آنلاین به کمک فروشندگان خواهد آمد.

اهمیت درگاه پرداخت در روزهای پیک فروش آنلاین 

نحوه دریافت درگاه پرداخت رایان پی

صاحبان کسب و کارهای کوچک و سایت‌های تجاری نوپا، برای گرفتن درگاه پرداخت واسط مراحل ساده‌ای را در پیش خواهند داشت. مراحل زیر به طور کلی باید توسط پذیرنده طی شود:

  1. در مرحله اول، ثبت درخواست انجام می‌شود. پس از آن‌که شرکت ارائه دهنده‌ی خدمات پرداخت مورد نظرتان را انتخاب کردید، برای نمونه به سایت شرکت رایان پی مراجعه کنید و فرم ثبت درخواست را تکمیل نمایید.
  2. در مرحله‌ی دوم با بارگذاری مدارک و اطلاعات هویتی خودتان در سایت، فرآیند احراز هویت را به انجام می‌رسانید.
  3. در مرحله سوم که مرحله‌ی آخر است، پس از این‌که کارشناسان شرکت مورد نظر، تاییدیه‌ی مرحله‌ی احراز هویت را صادر کردند، درگاه پرداخت به متقاضی واگذار خواهد شد. توجه کنید که برای نصب درگاه پرداخت واسط بر روی وب‌سایت تجاری و فروشگاهی، نیاز به دانش خاصی وجود ندارد و فرآیند نصب از طریق الگوهای از پیش آماده به سادگی انجام پذیر خواهد بود.

شیوه‌ی تسویه در انواع درگاه پرداخت

فرآیند تسویه‌ درگاه پرداخت رایان‌پی و به طور کلی درگاه‌های واسط، بر اساس سازکار ویژه‌ی درگاه پرداخت واسط انجام می‌پذیرد. بر این اساس در انتهای هر روز کاری مجموع کل مبالغ تراکنش‌های موفق انجام شده محاسبه می‌شود و پس از کسر کارمزد معین که می‌تواند برای هر پذیرنده بسته به نوع کسب و کار متفاوت باشد و در کل مبلغ منصفانه و اندکی است، تا ساعت ۱۱ صبح روز کاری بعد به حساب معرفی شده در فرآیند ثبت‌نام درگاه  واریز می‌گردد. فرآیند تسویه درگاه پرداخت کاملا خودکار انجام می‌شود. برای آشنایی بیش‌تر با تعرفه خدمات رایان‌پی بر روی این لینک کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا