درگاه پرداخت تتر

این روزها بسیاری از افراد قصد دارند در دنیای ارزهای دیجیتال به سمت ارز دیجیتال تتر USDT بروند؛ پس به احتمال زیاد نیاز دارند راجع به تتر و درگاه پرداخت تتر که از این رمز ارز پشتیبانی می‌کند، شناخت کافی داشته باشند. در حقیقت با یک نگاه کلی در بین رمز ارزها به سرعت خواهید فهمید که ارز دیجیتال تتر اولین و از مهم‌ترین استیبل کوین‌ها به شمار می‌رود.

استیبل کوین‌ها که نسل جدیدی از رمزارزها محسوب می‌شوند و تحت تاثیر نوسانات بازار قرار نمی‌گیرند و می‌توانند برای سرمایه‌گذاری و کسب درآمد معامله‌گرهای بازارهای مالی یک انتخاب ایده‌ال باشند؛ چراکه از پشتوانه‌ یک سری کالا یا دارایی‌‌های با ارزش مثل طلا یا دلار برخوردار هستند. با این وصف اگر به دنبال معامله و خرید و فروش با این نوع ارزهای دیجیتالی هستید، در ادامه این مطلب قصد داریم به بررسی این ارز دیجیتالی و درگاه پرداخت تتر و موارد مرتبط به آن بپردازیم. همچنین از طریق این لینک قادر خواهید بود تا به مطلاب جامعی درباره کریپتوکارنسی دست یابید.

می‌دانید ارز دیجیتال تتر چیست؟

Tether یک ارز دیجیتال پایدار است و با نام اختصاری USDT شناخته می‌شود. باید بدانید که تتر در دسته‌ی استیبل کوین‌ها قرار دارد و در این دسته در حال حاضر قدرتمندترین آن‌‌ها محسوب می‌شود. شاید در این‌جا بپرسید استیبل کوین چیست؟ به زبان ساده باید بگوییم استیبل کوین ‌ارزهای دیجیتال با ثباتی هستند که نقش ارزهای فیات را در میدان اجرا می‌کنند.

وقتی بازار ارز با نوسان شدید روبه‌رو می‌شود، با تبدیل رمز ارزهای دیگر به استیبل کوین‌ها و ذخیره‌ی سود، می‌توانید از ضرر جلوگیری کنید. قیمت استیبل کوین‌ها وابسته به تغییرات ارزش دارایی یا کالایی است که به عنوان پشتوانه در کنار این رمز ارزها هستند. پشتوانه‌ی تتر USDT دلار است و ارزش آن تقریباً  با یک دلار آمریکا برابری می‌کند. 

برای اطلاعات بیشتر شما باید بگوییم تتر متعلق به شرکت iFinex در هنگ کنگ است‌ که در ابتدا یعنی در سال ۲۰۱۴ با نام  RealCoin فعال بود، اما بعد از چند ماه و در همان سال نام خود را به تتر تغییر داد. به طور کلی شرکت iFinex که مالک صرافی ارز دیجیتال BitFinex است، با ادامه‌ی فعالیت خود راه را باز کرد تا در فوریه ۲۰۱۵ تتر به شکل رسمی وارد بازار خرید و فروش و تجارت ارز دیجیتال بشود. 

ارز دیجیتال تتر چیست؟

اهمیت کاربرد تتر در ایران 

تتر از معروف‌ترین ارزهای دیجیتال است که در تمام صرافی‌های رمز ارز جهانی جایگاه خود را دارد و هر سرمایه‌گذار یا معامله‌گری که می‌خواهد به این بازار وارد شود یا سرمایه‌ی خود را از بلاک‌چین‌ خارج کند، می‌تواند از این استیبل کوین بهره ببرد. در ارتباط با ایران باید بدانید که اگر قصد دارید وارد صرافی‌های معتبر رمز ارز جهانی مثل: بایننس، کوکوین و… شوید لازم است شروع به خرید تتر ارزان کنید و خرید خود را به والت خود در صرافی مقصد انتقال بدهید؛ البته تمام این موارد با کمک درگاه پرداخت ارز دیجیتال انجام می‌شود که در مطلب بعدی به این مورد هم خواهیم پرداخت.

در مجموع از آن‌جایی که تتر‌ها به واسطه‌ی پشتوانه‌ی دلاری خود قیمت مشخصی دارند و نوسان قیمتی ندارند گزینه‌‌ی مناسبی در این بازار هستند‌ از طرفی کارمزد انتقال تتر و خرید آن کم است و قابلیت ردگیری و بستن حساب مالک را هم ندارد. این ویژگی‌ها در کنار هم باعث می‌شوند شما به عنوان یک کاربر ایرانی از تتر به راحتی برای تراکنش‌های بین المللی خود استفاده نمایید و دغدغه‌های مربوط به پی‌پل و ویزا کارت را کنار بزنید.

به طور مثال اشخاصی که از پی‌پل یا ویزا کارت استفاده می‌کنند، در کنار مالیات باید ۴ درصد به عنوان کارمزد تبدیل پرداخت کنند‌. اما کارمزد تراکنش با تتر محدود به ۰.۸ دلار است و به عدد نهایی پرداخت هم بستگی ندارد.‌  

معرفی درگاه پرداخت تتر 

احتمالاً تا این‌جا با ارز دیجیتال تتر آشنا شده اید. حالا اگر قصد دارید به پذیرش و پرداخت این نوع رمز ارز بپردازید، باید به سمت تهیه درگاه پرداختی بروید که مناسب با پرداخت‌های مربوط به این رمز ارز است. در واقع با کمک سیستم پرداخت مناسب علاوه بر این که سرعت انتقال و پذیرش رمزارزها بالا می‌رود، بستری مطمئن را هم ایجاد می‌شود. در زمینه‌ی پرداخت با ارز تتر درگاه‌های بسیاری وجود دارد که ما در ادامه به شرح معروف‌ترین آن‌‌ها می‌پردازیم‌؛ البته شما می‌توانید با مراجعه به مقاله معرفی درگاه پرداخت ارز دیجیتال برای ووکامرس، در صورت نیاز این سرویس را برای فروشگاه اینترنتی خود راه‌اندازی کنید.

درگاه پرداخت تتر نوپی‌منتز (NOWPayments)

NOWPayments درگاهی است که به راحتی با یک وب سایت ادغام می‌شود و به دنبال آن  کاربران می‌توانند ارز تتر را به عنوان گزینه پرداخت یا کمک مالی انتخاب نمایند. این درگاه علاوه بر این‌که در سایت‌ساز وردپرس و فروشگاه ساز ووکامرس هم مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند روش‌های متفاوتی را برای پرداخت تتر در اختیار کاربر قرار بدهد. از طرفی از طریق این سیستم می‌توانید گزارشی از جزئیات معاملات خود با USDT را مشاهده کنید.

نوپی‌منتز را می‌توان یکی از سایت‌های خوب در زمینه درگاه پرداخت ارزدیجیتال معرفی کرد، زیرا علاوه بر پشتیبانی از ارزهای متفاوت، دارای API و پلاگین و افزونه برای ووکامرس، پرستاشاپ، WHMCS و…  است که از طریق آدرس https://nowpayments.io/payment-tools به آنها دسترسی خواهید داشت.

برای راه اندازی درگاه پرداخت در سایت وردپرسی می‌توانید آموزش “۷ گام راه اندازی درگاه پرداخت nowpayments در ووکامرس” را مطالعه نمایید.

درگاه پرداخت تتر نوپی‌منتز (NOWPayments)

درگاه پرداخت تتر کوینزپید (CoinsPaid)

یکی دیگر از درگاه‌های پرداختی که می‌توانید برای پرداخت‌ ارز دیجیتال تتر در نظر بگیرید، CoinsPaid است. این درگاه از تمام ارزهای فیات از جمله دلار و یورو پشتیبانی می‌کند و برای تریدرها  انتخاب خوبی به شمار می‌رود. در پنل مدیریتی این درگاه ابزارها و قابلیت‌های مناسبی برای پرداخت‌های تجاری وجود دارد، از طرفی از مزیت‌هایی مثل کیف پول و پشتیبانی مناسب برخوردار است. 

کوینزپید از ارزهای معروفی پشتیبانی می‌کند و دارای api برای پیاده سازی و استفاده از آن نیز است. متاسفانه این شرکت افزونه پلاگین برای وردپرس را ندارد و برای استفاده از آن باید برنامه‌نویسان آستین خود را بالا بزنند، برای استفاده و اطلاعات بیشتر از این درگاه می‌توانید به دانشنامه آن به آدرس https://docs.cryptoprocessing.com مراجعه نمایید.

درگاه پرداخت تتر با کوین گیت (CoinGate) 

این درگاه در سال ۲۰۱۴ وارد بازار ارز پرداخت دیجیتال شد و می‌توان گفت جزء اولین درگاه پرداخت‌ها در این زمینه است. CoinGate برای زمانی مناسب است که می‌خواهید از طریق ارز دیجیتالی محصولات و خدمات خود را در ووکامرس بفروشید. با این درگاه پرداخت می‌توانید ارزهای تتر، بیت کوین، لایت کوین و اتریوم را دریافت نمایید. 

لیست از شرکت‌های ارائه دهنده درگاه پرداخت یا ابزارهای پرداخت با تتر :

  • NOWPayments
  • Binance Pay
  • CoinPayments
  • Coinbase
  • CoinGate
  • AlfaCoins
  • BitPay
  • GoCoin

روش‌‌‌های خرید با تتر

برای خرید ارز تتر روش‌های مختلفی وجود دارد که به عنوان کاربر می‌توانید از این روش‌ها استفاده کنید: 

  •  بهترین روش خرید ارز دیجیتال تتر مراجعه به صرافی‌های آنلاین داخلی و خارجی است. خرید از صرافی‌های خارجی‌ای مثل کوین بیس یا بایننس می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. اگر با مشکلات تحریم رو به رو هستید می توانید در داخل به صرافی‌های معتبر مراجعه کنید. 
  • کیف پول‌هایی که برای نگه‌داری ارز دیجیتالی استفاده می‌شوند از جمله: Trust Wallet ،Coinomi می‌توانند مسیر را برای خرید تتر مهیا کنند. البته حتما توجه داشته باشید که کیف‌پول شما دارای یک نسخه‌ی پشتیبان باشد.  
  • خرید از طریق شبکه‌های اجتماعی یکی دیگر از راه‌های خرید تتر است‌. احتمالاً این مورد را در تلگرام بسیار دیده باشید که روند ساده‌ای هم دارد اما باید بدانید که احتمال کلاه‌برداری و عدم امنیت در این روش بالا است.  
  •  یکی دیگر از روش‌های خرید تتر به شکل مستقیم است. در واقع شما می‌توانید به شکل حضوری یا آنلاین به دارنده‌ی تتر متصل بشوید و با توجه به شرایط لازم، خرید را انجام بدهید.‌
روش‌‌‌های خرید با تتر

نحوه‌ فروش ارز دیجیتال تتر 

شما می‌توانید این ارز دیجیتال را تقریباً با هر ارز دیجیتال دیگری از طریق صرافی‌ها معامله کنید. جالب است بدانید معمولاً در ایران صرافی‌ها هم خریداران ارزهای دیجیتالی هستند. مسلماً اگر از یک پلتفرم معاملاتی در دنیای ارز دیجیتال و ارز فیات استفاده می‌کنید کار شما آسان‌ است‌ و فقط بعد از فروش تتر مبلغ دریافت شده را به حساب بانکی خود منتقل کنید. در این میان بعضی از صرافی‌ها اجازه فروش تتر به پول‌های مثل دلار یا پوند را ندارند. برای این مورد می‌توانید تتر خود را به بیت یا اتریوم تبدیل کنید و در ادامه رمز ارزهای خود را به دلار یا پوند بفروشید. 

کلام آخر

رمز ارزهای تتر معروف‌ترین  استیبل کوین‌ در دنیای ارزهای دیجیتال هستند. این رمز ارزها به دلیل داشتن پشتوانه‌، ارز با ثبات و پایدار محسوب می‌شوند که بسیاری از سرمایه‌داران و علاقه‌مندان این بازار را به سمت خود می‌کشند. در این مقاله به مطالبی پرداختیم که علاوه بر شناخت این ارز دیجیتالی، شما را با درگاه پرداخت تتر که از این ارز پشتیبانی می‌کند آشنا کنیم. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا