افزایش نرخ تبدیل با ساخت صفحات فرود حرفه‌ای

یکی از عناصر حیاتی در فرآیند بازاریابی دیجیتال، صفحات فرود هستند. اما این صفحات فرود اصولا چه تعریفی دارند؟ به ساده‌ترین زبان ممکن، صفحه‌ی فرود به هر صفحه‌ای گفته می‌شود که مشتری از طریق آن وارد وب‌سایت شما می‌شود. اما اگر بخواهیم تعریفی حرفه‌ای‌تر در این مورد ارائه کنیم، باید بگوییم صفحه‌ی فرود در واقع یک صفحه‌ی وب است که عموما بازاریاب‌ها مشتری را به آن هدایت می‌کنند تا اقدام خاصی را انجام بدهد و یا با محتوای خاصی مواجه شود. بنابراین پر واضح است که یک وب‌سایت تجاری حرفه‌ای، باید برای هر ایده و پیشنهادی که قرار است به مشتریانش ارائه کند، یک صفحه‌ی فرود طراحی کرده باشد. یک صفحه‌ی فرود استاندارد با طراحی زیرکانه، می‌تواند به جذب مشتریان زیادی منتج شود. بنابراین کمپین بازاریابی دیجیتال، با صفحات فرود حرفه‌ای، قوی‌تر خواهد شد. در عین‌حال عکس این موضوع نیز صادق است؛ یعنی صفحه‌ی فرودی که موفق به جذب اولیه‌ی مخاطب نشود، کمپین بازاریابی دیجیتال شما را با شکست روبه‌رو خواهد کرد. از این رو و به دلیل اهمیت موضوع، در ادامه به بررسی بیش‌تر انواع صفحات فرود خواهیم پرداخت.

شناخت انواع صفحات فرود

طبقه‌بندی صفحات اصلی یک وب‌سایت اصولا بر اساس اقداماتی انجام می‌شود که شما می‌خواهید بازدیدکننده‌ی سایت‌تان انجام بدهد. بگذارید مثالی بزنیم: بعضی از صفحات فرود قصد دارند مشتریان را مجاب کنند که اطلاعات تماس‌شان را در سایت وارد کنند، در عین‌حال ممکن است برخی از صفحات فرود، این‌گونه طراحی شده باشند که مشتری را به سمت خرید خدمت یا محصولی هدایت کنند. با این وصف به طور کلی انواع صفحات فرود به دو گروه کلی تقسیم می‌شوند.

صفحات فرود ویژه‌ی جذب مشتری: این صفحات فرود وظیفه‌شان متقاعد کردن بازدیدکنندگان سایت برای وارد کردن اطلاعات تماس‌شان و تبدیل کردن آن‌ها به لیداست.

صفحات فرود ویژه‌ی فروش: این صفحات فرود در واقع طراحی شده‌اند تا مشتری را متقاعد کنند محصول یا خدمات شرکت را خریداری کند.

ویژگی‌های صفحات فرود حرفه‌ای

اولین نکته‌ای که در طراحی صفحات فرود باید به آن توجه شود، تمرکز است. در واقع صفحات فرود حرفه‌ای و موفق، اصولا یک هدف‌گذاری ویژه دارند و تمام تمرکزشان بر آن هدف مورد نظر خواهد بود. به عبارت بهتر هر صفحه‌ی فرود یک نقطه‌ی کانونی دارد. این نقطه‌ی کانونی در حقیقت آن اقدامی است که بازاریاب‌ها می‌خواهند مشتری انجام بدهد. از طرفی صفحه‌ی اصلی یک وب‌سایت حرفه‌ای معمولا صفحه‌ای است که مخاطب می‌تواند گزینه‌های مختلفی را در آن پیدا کند. بنابراین مشخص است که صفحه‌ی اصلی هر وب‌سایت از تمرکز کافی برخوردار نیست و نمی‌تواند صفحه‌ی فرود خوبی باشد. در یک صفحه‌ی فرود خوب و حرفه‌ای، اطلاعات باید تا حد لزوم به مخاطب داده شود. به این معنا که لینک‌‌هایی ‌که مخاطب را به پیشنهادات و اطلاعات دیگری به جز هدف صفحه‌ی فرود، هدایت می‌کند، نباید وجود داشته باشند.

چگونه یک صفحه‌ی فرود بسازیم؟

ممکن است ساختن صفحات فرود، کمی پیچیده و سخت به نظر برسد. طراحی صفحه‌ای که بتواند بازدیدکنندگان را مجاب کند، پس از مشاهده‌ی محتوای آن، به خواسته‌ی ما عمل کنند، نمی‌تواند کار آسانی باشد. بنابراین اولین و ساده‌ترین راه برای داشتن صفحات فرود استاندارد و مفید، استخدام طراح وب‌سایت است. البته ساختن این نوع صفحات فرود سفارشی معمولا هزینه بر هستند. اما برای بسیاری از کسب و کارها داشتن صفحات فرود سفارشی، موردی الزامی به‌شمار نمی‌رود. بنابراین بهرمندی از تم‌های متنوع زیادی که از صفحات فرود وجود دارد، گزینه‌ی به‌صرفه‌تری خواهد بود. این تم‌ها یا برنامه‌ها در حقیقت یک سری قالب‌هایی را برای ایجاد لید و یا فروش به عنوان صفحات فرود ارائه می‌کنند. شما می‌توانید بسته به میزانی که قصد هزینه کردن در این زمینه را دارید، قالب‌های مورد نظرتان را از سازنده‌ی صفحه‌ی فرود انتخاب کنید.

  Great Jones

چگونه یک صفحه‌ی جذب لید بسازیم؟

وجود صفحه‌ی فرود جذب لید برای هر کسب و ‌کار و وب‌سایتی ضروری است. این نوع صفحات فرود، صفحات بسیار متمرکزی هستند، یعنی اطلاعات در آن‌ها حول یک محور مشخص جمع می‌شود و از پراکندگی در آن‌ها خبری نیست. بنابراین باید حاوی مواردی باشند که در زیر به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

پیشنهاد انحصاری: باید در ازای دریافت شماره تماس مخاطب، پیشنهاد ویژه‌ و جذابی به او ارائه شود.

سرفصل: داشتن یک سرفصل جذاب و ترغیب کننده نیز بسیار حیاتی است. زیرا این سرفصل است که در نگاه اول مخاطب را وادار می‌کند به خواندن محتوا در صفحه‌ی فرود ادامه بدهد.

تصویر محصول: بسیار مهم است که در صفحه‌ی فرود، تصویر با کیفیت و دارای جزییاتی از محصول پیش‌نهادی‌تان به مخاطب ارائه کنید.

فرم لید: در نهایت شما باید این فضا را ایجاد کنید که مخاطب اطلاعات تماسش را در اختیار سایت‌تان قرار دهد. توجه کنید ‌که فرم لید باید مختصر باشد و فقط شامل اطلاعات مفیدی که قصد استفاده از آن در فرآیند بازاریابی را خواهید داشت. فرم لید طولانی که اطلاعاتی غیر ضروری از مخاطب درخواست می‌کند، عموما نرخ تبدیل کمی دارد.

چگونه صفحه‌ی فرود فروش بسازیم؟

این صفحات فرود قرار است بازدیدکننده را مجاب کنند اقدام به خریدن نماید. صفحات فرود فروش، اصولا دارای تنوع زیادی هستند. از این میان دو گروه صفحات فرود فروش، کاربرد بیش‌تری دارند که در ادامه از آن‌ها یاد خواهیم کرد.

نامه‌ی فروش: در یک نامه‌ی فروش خدمات و محصولات فیزیکی و غیر فیزیکی برندتان را به می‌فروشید. اصولا نامه‌های فروش متنی طولانی دارند. از آن‌جا که بعد از خواندن نامه‌ی فروش، مخاطب باید مجاب شده باشد که خرید کند، نیاز است اطلاعات دقیق و همراه با جزییاتی در این نامه به او ارائه شود. در واقع بعد از خواندن نامه‌ی فروش، نباید هیچ‌گونه ابهامی در ذهن مخاطب درباره‌ی محصول یا خدمات معرفی شده وجود داشته باشد.

صفحه‌ی جزییات محصول: صفحه‌ی جزییات محصول، به ویژه برای کسب و کارهای اینترنتی و فعال در تجارت الکترونیک، صفحه‌ی فرود اصلی به‌شمار می‌رود. در واقع در صفحه‌ی جزییات محصول، مشتری احتمالی تمام اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم‌گیری را در اختیار خواهد داشت. اطلاعاتی شامل: نام محصول، قیمت محصول، ویدئو و تصاویر مربوط به محصول، شرح درباره‌ی محصول، دکمه‌ی انتخاب تعداد، رویت نقد و دیدگاه‌های مختلف درباره‌ی محصول، فهرستی برای ذخیره کردن محصول مورد نظر، دکمه‌ی اتصال به شبکه‌های اجتماعی، اطلاعات مربوط به حمل و نقل، دکمه‌ی افزودن به سبد خرید و دکمه‌ی ورود به صفحه‌ی درگاه پرداخت اینترنتی.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا