اکنون دیگر تمام بانکها به شبکهی پرداختهای الکترونیکی پیوستهاند و به مشتریان خود درگاه پرداخت اینترنتی ارائه میکنند. همانطور که میدانیم درگاه پرداخت بانکها از نوع درگاه پرداخت مستقیم است و عموما کارمزدی در ازای تراکنشها از پذیرندهها دریافت نمیشود. بانک صادرات نیز از جمله بانکهایی است که توسط شرکتهای PSP طرف قرارداد با این بانک، درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات واگذار میکند. رونق بخشیدن به معاملات و کاهش مراجعهی حضوری به شعب بانک و افزایش سرعت و امنیت تراکنشهای مالی از جمله اهداف برجستهی بانک صادرات برای ارائهی این نوع سرویس مالی الکترونیکی است.
اگر میخواهید در زمان کمتر درگاه پرداخت برای کسب و کار خود دریافت کنید، میتوانید درگاه پرداخت با کارمزد اندک و امکانات خیلی بیشتر از شرکتهای پرداخت یار تهیه کنید، از طریق لینک زیر درخواست خود را ثبت کنید و در کمتر از سه روز کاری درگاه پرداخت دریافت نمایید.
در ادامه به معرفی درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات و مراحل دریافت آن خواهیم پرداخت که راهنمایی برای شما باشد :
امکانات و خدمات درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات
درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات از قابلیتها و خدمات متنوعی برخوردار است که در زیر به برخی از مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد.
- قابلیت تسهیم خودکار وجوه واریزی به حسابهای مختلف بر اساس قراردادی هوشمند و از پیش تعیین شده توسط پذیرنده
- امکان پرداخت قبوض مختلف خدمات شهری مانند قبض آب ، برق و …
- امکان خرید شارژ اعتباری برای سیمکارتهای اپراتورهای مختلف داخلی
- امکان دسترسی به ریز تراکنشها البته برای مشتریان ویژه
- امکان خرید و انجام تراکنش با مبالغ بالاتر از 100 میلیون تومان برای پذیرندگان صنفهای خاص.
الزامات مورد نیاز برای دریافت درگاه پرداخت بانک صادرات
شما به عنوان پذیرنده بدیهی است که برای دریافت درگاه پرداخت از بانک صادرات نیاز به یکسری الزامات و امکانات خواهید داشت. در ادامه فهرستی مهمترین و اساسیترین این الزامات را مطرح خواهیم نمود.
- داشتن یک حساب در بانک صادرات ایران
- داشتن یک وبسایت فروشگاهی فعال و آماده برای فرآیند کامل فروش اینترنتی
- داشتن نماد اعتماد الکترونیک
- داشتن کد رهگیری ثبتنام مالیاتی
توجه کنید که الزامات ذکر شده، برای تمام درگاههای بانکی مستقیم به صورت یکسان تعریف میشود. این نکته را نیز باید اضافه کنیم که تسویهی وجوه واریزی توسط درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات، بر اساس قوانین و سازکارهای این بانک به صورت روزانه و یکمرتبه در هر روز انجام میپذیرد. در واقع مجموع مبالغ تراکنشها به صورت یکجا در اولین سیکل پایای روز بعد به حساب ایشان واریز میشود.
درخواست درگاه بانک صادرات
به طور کلی به دو روش حضوری و غیرحضوری شما میتوانید از بانک صادرات درگاه پرداخت اینترنتی دریافت کنید. در روش حضوری پذیرنده به یکی از شعب بانک صادرات مراجعه میکند و فرم درخواست درگاه پرداخت اینترنتی را تکمیل مینماید. اما در روش غیرحضوری، پذیرنده باید به سایت رسمی بانک صادرات مراجعه کرده و در بخش بانکداری الکترونیکی اقدام به درخواست درگاه پرداخت نماید. در ادامه با ذکر مراحل مختلف، روش غیرحضوری دریافت درگاه پرداخت از بانک صادرات را شرح خواهیم داد.
همانطور که پیشتر گفته شود ابتدا باید الزامات مورد نیاز مانند نماد اعتماد الکترونیکی و کد مالیاتی را فراهم کنید. برای نحوه دریافت نمادالکترونیک و کد مالیاتی میتوانید به مقالات موجود در سایت رایان پی مراجعه نمایید.
1. ورود به سایت درگاه بانک صادرات
برای درخواست درگاه در گام اول به آدرس https://ipg.bsi.ir مراجعه نمایید، مانند تصویر فرم اولیه درخواست را مشاهده خواهید کرد. همان طور که مشخص است برای اعتبارسنجی از شما شماره حساب، تاریخ تولد، کد ملی را دریافت میکنند، بنابراین برای دریافت درگاه پرداخت بانک صادرات نیاز دارید تا در این بانک دارای حساب بانکی باشید.
2. اطلاعات حساب بانکی
بعد از وارد کردن اطلاعات صحیح شما وارد فرم بعدی مانند تصویر زیر میشوید. در این فرم اطلاعات شخصی شما مانند نام و نام خانوادگی، شماره حساب و کد شعبه نمایش داده میشود که شما با بررسی اطلاعات را تایید میکنید.
3. تایید حساب بانکی برای درگاه پرداخت
با تایید اطلاعات، شما به فرم اصلی درخواست درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات هدایت میشوید، در این فرم الزاماتی به شرح زیر وجود دارد که بهتر است قبل از پر کردن فرم این موارد را آماده کرده باشید تا فرایند درخواست شما سریعتر انجام شود.
طبق الزامات شاپرک می باید :
1. کدپستی و شماره تلفن ثابت با آدرس محل فعالیت متقاضی همخوانی داشته باشد.
2. آدرس محل فعالیت متقاضی با آدرس درج شده در نماد اعتماد الکترونیکی یکسان باشد.
3. نام فروشگاه به زبان فارسی باشد. (انگلیسی نباشد)
4. کدملی با تاریخ تولد مطابقت داشته باشد.
5. دقت شود آدرس وب سایت و پست الکترونیک متقاضی و نماینده فنی صحیح ثبت شود.
1. در صورت درخواست درگاه پرداخت اينترنتی نوع پروژه عادی انتخاب گردد.
2. در صورتی که درخواست درگاه پرداخت اينترنتی مربوط به پروژه های تعريف شده در بانک صادرات ايران میباشد نوع پروژه را از فيلد ذيل انتخاب نماييد.
4. اطلاعات مربوط به سایت
1. هر آدرس IP دارای 4 بخش میباشد که هر بخش با نقطه از هم جدا میشود.
2. هر بخش از آدرس IP میتواند عددی مابین 0 تا 255 داشته باشد.
3. نمونه: 192.168.43.154
4. با استفاده از + تعداد ردیفها جهت درج آدرس IP افزایش مییابد.
5. اطلاعات مربوط به نشانی کسب و کار شما
1. در بخش نشانی باید آدرس اعلامی به مرکز اینماد درج گردد.
2. لطفا قبل از ثبت آدرس با استفاده از راهنما نحوه صحیح ثبت آدرس را مطالعه فرمائید.
3. جهت ثبت آدرس، هر بخش از آدرس را به صورت مجزا در یک ردیف ثبت نمائید.
4. استفاده از پیشوند 1 در کلیه بخش های آدرس اجباری نمی باشد.
5. با استفاده از + تعداد ردیف ها جهت درج آدرس افزایش می یابد
6. وارد کردن مشخصات مسئول فنی سایت
در این فرم از دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات شما باید اطلاعات مربوط به مسئول فنی سایت برای پیاده سازی و هماهنگی با بانک صادرات قرار دهید. به عنوان مثال نیاز است api درگاه پرداخت در سایت خود باید پیاده سازی نمایید در این صورت مستندات باید در اختیار مسئول قرار بگیرد تا بتواند براساس آن سایت شما را به شبکه بانکی متصل نماید.
7. ثبت اطلاعات و دریافت کدرهگیری
بعد از اینکه درخواست شما بررسی و تایید شد، جزییات درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات که شامل شمارهی پایانه، نام کاربری و رمز میباشد را برای شما ارسال خواهند کرد و یا اینکه از شما خواسته میشود قراردادی کتبی برای گرفتن درگاه پرداخت، در دو نسخه چاپ و امضا کنید؛ در نهایت نیز قرارداد را به آدرس پستی شرکت مزبور ارسال نمایید.
توجه داشته باشید که برخی شرکتها فرصتی یک ماهه برای ارسال قرارداد به پذیرندهها میدهند که در این مدت باید اقدام به پر کردن فرم قرارداد و امضای تمام صفحات در دفتر ثبت اسناد رسمی کرده و در نهایت قرارداد را در دو نسخه برای شرکت ارسال کنید. اگر در طی این مدت یک ماهه قرارداد را ارسال نکنید درگاه به حالت معلق در آمده و امکان استفاده از آن را نخواهید داشت.
پس از طی کردن مراحل یاد شده و ارائهی اطلاعات درگاه پرداخت، اکنون باید بر اساس مستنداتی که در مورد هر درگاه پرداخت اینترنتی وجود دارد، اقدام به برنامه نویسی برای استفاده از درگاه نمایید. البته در این میان اگر از سایت وردپرسی استفاده میکنید، از قبل امکان استفاده از این درگاهها به صورت افزونههای رایگان در اختیار شما خواهد بود. البته گاهی هم نیاز است که افزونهی مورد نطر را برای نصب و فعالسازی درگاه بانکی در وبسایت خودتان خریداری کنید.
اطلاعات تکمیلی درگاه پرداخت بانک صادرات
دانلود راهنمای متقاضیان استفاده از درگاه پرداخت اينترنتی متصل به حسابهای بانك صادرات ايران
دانلود راهنمای ثبت و پیگیری درخواست درگاه پرداخت اینترنتی
برای ویرایش اطلاعات، تغییر شماره حساب، پیگیری درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات، بازیابی کد رهگیری و…دیگر موارد میتوانید از طریق سایت https://ipg.bsi.ir نیاز خود را بررسی نمایید.
پشتیبانی درگاه پرداخت صادرات : صدای سپهر به شماره 09602 میباشد.
مستندات و افزونه درگاه پرداخت بانک صادرات
درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات شرکت PSP نمیباشد و به دلیل همکاری با این شرکتها و گردش مالی، به ارائه درگاه پرداخت شرکتهای PSP مختلف ارائه میدهد، بنابراین به طور مجزا افزونه و مستندات خاصی برای درگاه پرداخت بانک صادرات وجود ندارد.
براساس راهنمای موجود در سایت، بانک صادرات با شرکتهای PSP : پرداخت الكترونيك سامان كيش، كارت اعتباری ايران كيش، آسان پرداخت پرشين، پرداخت الكترونيك سپهر همکاری دارد.
امیدوارم این مقاله، راهنمایی برای شما بوده باشد، از طریق نظرات سوالات خود را بپرسید و تا جایی امکان شما را راهنمایی خواهیم کرد. با به اشتراک گزاری این مقاله به ما انرژی بدهید تا مقالات بهتر و بیشتری را منتشر نماییم.
میشه همزمان چندتا درگاه داشت؟
بله، چون ممکنه یک کسب و کار چندین سایت داشته باشه و برای هر کدوم باید مجزا درگاه بگیره، اگر هم برای یک سایت میخواید باید از psp های متفاوت درگاه بگیرید
سلام . افزونه ی مناسب برای سایت وردپرسی نداره؟
دزود، برخی از سایت ها مانند ژاکت، ووکامرس و.. برای بانک ها نوشتن میتونید ازشون خرید کنید