درگاه پرداخت اینترنتی برای وکلا

تمام افراد حقیقی و حقوقی که به شکلی با مخاطبان و مشتریان متعددی در راستای فعالیت و کسب و کار خودشان سر و کار دارند، می‌توانند درگاه پرداخت اینترنتی را به عنوان بهترین روش انجام تراکنش به مشتریان‌شان معرفی کنند. برای نمونه تصور کنید وکیل‌ها چگونه از موکلین خود حق الزحمه‌ی وکالت دریافت می‌کنند؟ یک چک مدت‌دار؟ و یا از طریق عملیات بانکی، مثلا به شیوه‌ی کارت به کارت؟ اکنون این شیوه‌ها دیگر نمی‌توانند، شیوه‌های قابل اعتناء و اعتمادی به‌شمار بیایند. با این وصف به نظر می‌رسد با توجه به حساسیت‌هایی که عموما در شغل وکلا وجود دارد و همچنین با توجه به ویژگی‌های جهان امروز که جهان سلطه‌ی تکنولوژی‌های دیجیتالی و الکترونیکی است، استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی، و فراهم آوردن امکان انجام تراکنش آنلاین، امری ضروری برای وکلا به‌شمار می‌رود. در ادامه‌ی این مقاله تلاش می‌کنیم با معرفی برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های درگاه پرداخت رایان‌پی، تاثیر مثبت آن بر روند کاری وکلا و دریافت حق الزحمه‌‌ی وکالت را شرح دهیم.

درخواست درگاه پرداخت

درگاه پرداخت، روشی قابل اعتماد

برای یک وکیل بسیار مهم است که روش پرداختی را برای دریافت حق‌الزحمه‌ی خود انتخاب کند که اصولا دارای وجهه‌ی قانونی و معتبرتری باشد. درگاه پرداخت رایان‌پی، از امنیت بسیار بالایی برخوردار است؛ در حقیقت رایان‌پی سیستم‌های امنیت اطلاعات بسیار قدرتمندی دارد و تراکنش‌های بسیار امنی را رقم می‌زند. وکلا می‌توانند از این جهت هم خودشان و هم موکلین‌شان، با خیالی آسوده اقدام به انجام تراکنش نمایند.

سقف پنجاه میلیون تومانی

امتیاز دیگری که درگاه پرداخت رایان‌پی در قیاس با دیگر شیوه‌های پرداخت، به ویژه برای وکلا دارد، امکان جابه‌جایی مبلغ پنجاه میلیون تومان در هر تراکنش است. با توجه به این‌که حق الزحمه‌ی وکلا هر روز رو به افزایش است، می‌توان حدس زد که یکی از معضلات این گروه برای دریافت حق‌الزحمه‌ی وکالت‌شان، همین سقف کوتاه پرداختی‌ها در روش‌های قدیمی باشد. اما درگاه پرداخت با فراهم آوردن این امکان، می‌‌تواند به سادگی معضل پرداخت حق‌الزحمه‌های کمی سنگین‌تر را در مدت زمان کوتاهی و به کمک شیوه‌ای آسان و غیرحضوری، از پیش پای وکلا و موکلین‌شان بردارد.

دستیابی به گزارش واریزی‌ها

گاهی وکلا نیاز پیدا می‌کنند برای پیگیری و تدوین واریزی‌های ماهانه‌ی خود، دست به دامن حسابدارها بشوند. اما درگاه پرداخت رایان‌پی این معضل را نیز به کمک پنل مدیریتی درگاه اینترنتی، از پیش پای وکلا برداشته است. در واقع وکیل‌ها می‌توانند به کمک گزارش‌های مدونی که به دلخواه، پنل مدیریتی درگاه آنلاین در اختیارشان قرار می‌دهد، به شکلی مستمر و کاربردی و البته آسان، حساب و کتاب واریزی‌های خودشان از موکلین مختلف را در اختیار داشته باشند. این پنل مدیریتی همچنین این قابلیت را دارد که موعد پرداخت‌ موکلین مختلف را یادآوری نماید.

ساختن آیتم مالی و صدور فاکتور آنلاین

پرستیژ کاری برای وکلا از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. در این راستا از دیگر قابلیت‌های پنل مدیریتی درگاه پرداخت رایان‌پی، امکان ساختن آیتم‌های مالی و صدور فاکتور آنلاین است. این دو قابلیت، در راستای شفاف‌سازی خدمات حقوقی و قیمت‌ حق‌الزحمه‌ی خدمات وکلا، بسیار اثرگذار است. از طرف دیگر آیتم‌های مالی می‌توانند مانند بروشورهای تبلیغاتی نیز عمل کنند و سابقه‌ی فعالیت‌ها، توانایی‌ها و مدارک تحصیلی و تجربی وکلا را برای متقاضیان به نمایش بگذارند. قابلیت‌های پنل مدیریتی درگاه اینترنتی رایان‌پی، حتی این شرایط را فراهم می‌آورد تا وکیل‌ها بتوانند در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نیز با شمایلی حرفه‌ای‌تر فعالیت کنند و در روند جذب مخاطب بیش‌تر، موفق عمل کنند. از طرف دیگر درگاه رایان‌پی دارای قابلیت ویژه‌ی دیگری نیز هست، که بر اساس آن وکیل‌ها می‌توانند لوگو و یا پروفایل معرفی کوتاه خودشان را بر روی درگاه پرداخت به نمایش بگذارند. این ویژگی در چشم موکلین، پیوستاری حرفه‌ای و سازکاری منسجم را تداعی خواهد کرد.

تسهیم، یک قابلیت بسیار ویژه

برخی از وکلا در قالب یک مجموعه فعالیت می‌کنند و دفتر کار مشترکی دارند. در بسیاری مواقع این مجموعه‌ی وکلا از یک حساب مشترک بهره می‌برند، بنابراین حق‌الوکاله‌‌ها در سبد آن حساب مشترک جمع‌آوری می‌شود. با این وصف، اگر مجموعه‌ی وکلا در چنین دفاتری از درگاه پرداخت اینترنتی رایان‌پی استفاده کنند، می‌توانند از قابلیت تسهیم این روش نوین نیز بهرمند شوند. تسهیم در حقیقت قابلیتی است که به مدیر مالی مجموعه‌ی مشترک وکلا این اجازه را می‌دهد تا بر اساس یک طراحی هوشمند، سهم هر یک از وکلای مجموعه را از حق‌الزحمه‌‌های واریزی، به شکل خودکار به حساب شخصی آن‌ها واریز نماید. این ویژگی علاوه‌بر سرعت و دقت بسیار بالایی که در تقسیم سهم هر یک از اعضای کانون وکلا خواهد داشت، می‌تواند در هزینه‌های حسابداری کل مجموعه نیز صرفه‌جویی چشمگیری را رقم بزند.

چگونه درگاه پرداخت دریافت کنیم؟

حالا که با ویژگی‌های برجسته‌ی درگاه پرداخت رایان‌پی آشنا شدید، به شکلی اجمالی اشاره خواهیم کرد که شما به عنوان یک وکیل، چگونه می‌توانید درگاه پرداخت دریافت کنید. برای این منظور به فهرست مراحل زیر توجه کنید و برای کسب اطلاعات بیش‌تر در این زمینه، به دانشنامه سایت رایان‌پی پیرامون موضوع دریافت درگاه پرداخت مراجعه نمایید.

  1. ثبت نام اولیه از طریق فرم درخواست درگاه پرداخت
  2. احراز هویت با ارسال مدارک (تصویر کارت ملی و شناسنامه، تصویر احراز هویت)
  3. ثبت اطلاعات کسب و کار و زمینه فعالیت شما
  4. ارسال شماره شبا برای تسویه

بعد از این‌که مدارک مورد نیاز را تهیه کردید، به سایت رایان‌پی مراجعه کنید و درخواست خودتان را ثبت نمایید. سپس از مرحله‌ی احراز هویت عبور خواهید کرد و در طی ۲۴ ساعت درگاه پرداخت اینترنتی دریافت خواهید نمود. به یاد داشته باشید اگر وب‌سایت ویژه‌ای دارید، می‌توانید به سادگی و از طریق الگوهای آماده، درگاه پرداخت را در وب‌سایت‌تان نصب و راه‌اندازی کنید. اما اگر وب‌سایت ندارید، لینک پرداخت رایان‌پی، بهترین گزینه برای شما خواهد بود. توجه کنید که لینک پرداخت، تمامی امکانات و قابلیت‌های ذکر شده در پنل مدیریتی درگاه پرداخت را دارد و به سادگی از طرق مختلف مانند پیامک، ارسال ایمیل و امثالهم می‌تواند در اختیار موکلان شما قرار بگیرد. لینک پرداخت در حقیقت، شکلی از ارائه‌ی سرویس درگاه پرداخت برای اشخاصی است که فعالیت‌های‌شان دارای سایت نیست. برای آشنایی بیش‌تر به مقاله لینک پرداخت رجوع کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا