برای معرفی بهترین مشاغل فریلنسری، ابتدا باید تعریف جامعی از فریلسنر و شغل فریلنسری بدهیم. اگر به دنبال مشاغلی حرفهای، پر درآمد و کاملا مستقل هستید این مقاله را دنبال کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید
فریلنسری چیست؟
فریلنسری از محبوبترین مشاغل حرفهای روزگار ما بهشمار میرود. این روش کاری، تا کنون افراد زیادی را به خود جذب کرده است. اما مشاغل فریلنسری چیست؟ در یک کلام فریلنسر به کسی گفته میشود که با کارفرماهای مختلفی کار میکند، اما رییس مستقیمی ندارد.
در حقیقت فریلنسرها تعهد سازمانی به هیچ کارفرمایی ندارند و فقط بر اساس تخصصشان با انواع شرکتها و اشخاص به صورت سفارشی، موردی و یا در زمانبندیهای مشخص همکاری میکنند. بهترین اصطلاح فارسی برای مفهوم فریلنسر، آزادکار است. فریلنسری اصولا مزایای بسیاری دارد، از آن جمله میتوان به افزایش چشمگیر درآمد، نداشتن رییس مستقیم، زمانبندی آزادانه و فعالیت در مکان دلخواه اشاره کرد.
انواع مشاغل فریلنسری
در ادامه به معرفی مختصر بهترین شغل های فریلنسری این روزها خواهیم پرداخت و خواهیم گفت که چگونه از این مشاغل امکان کسب درآمد بالا وجود دارد. همان طور که میدانید، رشد و پیشرفت در هر شغل و کسب و کاری نیاز به پایداری و کسب مهارتهای گوناگون است و مانند کشاورزی که بذری را میکارد و از آن نگهداری میکند تا به ثمر برسد. در شغل های فریلسنری زیر افرادی زیادی به درآمد بالایی رسیدهاند و نشان دهنده آن است که رشد و تلاش برای آن نتیجه بخش خواهد بود.
آزادکار شمارهی یک: ویراستار
ویراستاری سابقهای طولانی در میان شغلهای فریلنسری دارد. حتی شاید پیش از ابداع اصطلاح “فریلنسری” ویراستارها از جمله اولین آزادکارها بودهاند. ویراستاری برای نشریات مختلف الزامی است و اعتبار افزوده خواهد داشت. بنابراین حرفهی ویراستاری حرفهای قابل توجه است. اکنون ویراستاری انواع سایتها و پلتفرمهای مختلف نیز به حوزهی کاری ویراستارها وارد شده و ویرایشِ نوشتار، عکس، موسیقی و … نیز تحت عنوان شغلی ادیتور به این شغل فریلنسری که عموما بهصورت دورکاری انجام میشود اضافه شده است. نکتهی حیاتی در ویراستاری در تمام زمینههایش آپدیت بودن ویراستار و بهروز کردن مستمر دانش خود خواهد بود.
آزادکار شمارهی دو: بلاگر
بلاگرها با گسترش و رونق شبکههای اجتماعی و مهمترین آنها اینستاگرام ظهور کردند. اکنون در سراسر جهان فعالیت بلاگری از جمله موفقترین و پردرآمدترین مشاغل فریلنسری بهشمار میآید. زمینههای فعالیت بلاگرها بسیار متنوع است و میتواند تخصصی و حتی غیرتخصصی باشد. سازکار این نوع آزادکاری ابتدا جذب مخاطبان بسیار زیاد و قابل توجه در پلتفرم مورد نظر است و سپس جذب اسپانسر برای انجام تبلیغات و کسب درآمد از این طریق. بنابراین بلاگرها ابتدا باید به کمک هر ترفند و هنر و دانشی که دارند تعداد زیادی مخاطب را جذب نمایند. آنگاه اسپانسرها خود به خود پیدایشان میشود.
آزادکار شمارهی سه: نویسندهی محتوا
نویسندگی محتوا از جمله محبوبترین مشاغل فریلنسری به حساب میآید. اگر شما توانایی و استعداد نوشتن برای وبسایتها و یا دیگر پلتفرمهای امروزی را دارید و یا علاقهمند به کسب این مهارت هستید، میتوانید با کارفرماهای مختلفی وارد مذاکره و همکاری بشوید و بهصورت دورکار درآمد خوبی بهدست آورید. این نکته را فراموش نکنید که شما میتوانید برای بلاگ خودتان نیز محتوا تولید کنید و در نهایت اگر تعداد بازدیدکنندههای بلاگتان به تعداد قابل توجهی رسید، از این طریق نیز کسب درآمد کنید.
آزادکار شمارهی چهار: ادمین شبکهی اجتماعی
رونق شبکههای اجتماعی و ورود این شبکهها به جریان تجارت الکترونیک، سبب پدید آمدن مشاغل مختلفی از جمله مدیریت صفحه یا ادمین شبکههای اجتماعی شد. اگرچه همهی مردم بهصورت نسبی از نحوهی استفادهی توییتر، فیسبوک و اینستاگرام مطلعاند، اما هنگامی که بحث تجارت در میان باشد، نیاز به فرد متخصصی عیان میشود که باید مدیریت شبکهی اجتماعی را بر عهده بگیرد. مدیر شبکهی اجتماعی باید به الگوریتمهای شبکههای مختلف آگاهی کافی داشته باشد و پس از شناخت نوع فعالیت کارفرمای خود، فعالیتی مستمر و مدون را در پلتفرم مورد نظر سامان بدهد. اکنون یکی از پر درخواستترین فریلنسریها شغل مدیریت شبکههای اجتماعی است.
آزادکار شمارهی پنج: توسعهدهندهی وب
طراحان و کدنویسان وبسایتها، عضو گروه دیگری از مشاغل فریلنسری هستند که تخصص ویژهای دارند و از اینرو درآمد آنها از طریق این آزادکاری بسیار چشمگیر است. هر کسب و کار و شرکتی این روزها برای تکمیل فعالیتهای تجاری خود و یا ورود و فعالیت در بستر تجارت الکترونیک، نیاز به وبسایت و یا توسعهی وبسایت اینترنتی دارد.
اگر طراحی سایت و کدنویسی وبسایتهای اینترنتی از جمله مهارتهای شما است، یک شغل پردرآمد فریلنسری در انتظارتان پرسه میزند. شما به عنوان یک طراح وب سایت فریلنسر، نیازهای کارفرماهای خود را بررسی میکنید و در مسیر گسترش وبسایت قدم برمیدارید.در واقع با توجه به سفارش کارفرما، قابلیتهایی نظیر بارگذاری متن، صوت، ویدیو، تصویر و غیره را برای یک سایت فراهم میآورید. یک طراح وب سایت که بهصورت فریلنسری فعالیت میکند، همواره چند پروژه مختلف را بهصورت هم زمان پیش میبرد و این سبب افزایش چشمگیر درآمد این شغل خواهد شد.
آزادکار شماره شش: گرافیست
اکنون تمام شرکتها و کسب و کارهای مختلف نیاز به محتواهای تصویری دارند تا در بازار رقابتی تجارت الکترونیک از نظر بصری در قیاس با رقبا عقب نمانند. بنابراین یکی از مشاغل فریلنسری در بازار طراحی گرفیک است. اما طراح گرافیک دقیقا چهکاری انجام میدهد؟ یک طراح گرافیک از طریق طراحیهای دستی و یا به کمک بهروزترین نرم افزارهای گرافیکی، تمام محتواهای مختلف بصری وبسایتها را جذابتر و دارای نوعی هویت منحصربفرد در راستای برند شرکاتها میکند.
برای نمونه بازیهای کامپیوتری، انواع برنامه و نرم افزار، قطعا دارای گرافیستی هستند که توانسته از نظر بصری همه چیز را چشمنوازتر نماید. فعالیتهای دیگری مانند طراحی انواع بروشور، تصویرسازی، خلق کاراکترهای مختلف، سامان دادن انواع تبلیغات و گزارشهای تصویری، وظایف دیگری است که یک طراح گرافیست به صورت فریلنسری برای کسب درآمد بیشتر انجام خواهد داد.
آزادکار شمارهی هشت: طراح تجربهی کاربری
تجربهی کاربری و افزایش کیفیت این تجربه برای انواع کسب و کارها بسیار حائز اهمیت است و از جمله مهمترین راهکارها برای افزایش درآمد بهشمار میرود. بنابراین چنانچه در حرفهی کاربری و یا UX مهارت دارید، به فریلنسری در این زمینه را شروع کنید و خیلی سریع به درآمد مطلوبی برسید. شما باید با ترفندهای متناسب محصولاتی بهتر و مفیدتر را به شکلی مطلوبتر در دسترس مشتریان پلتفرمها و وبسایتها قرار دهید و ویترین وبسایتهای اینترنتی را سر و سامان دوبارهای ببخشید تا مشتری از خرید در این وبسایتعا تجربهی کاربری مطلوبتری داشته باشد.
لینک پرداخت: مسیری نوین برای دریافت حقالزحمه
سرویس لینک پرداخت مسیری نوین و فراتر از دیگر مسیرهای مروادات مالی را به فریلنسرها پیشنهاد میکند.
لینک پرداخت در واقع یک نوع سرویس الکترونیکی است که فریلنسرها میتوانند با دریافت آن مراودات مالی خود با کارفرماهایشان را به شکلی مدون، سریع و امن انجام بدهند.به عبارت دیگر پس از اینکه شما به عنوان یکی از فریلنسرهای فعال لینک پرداخت مختص به خود را دریافت نمودید، میتوانید در تمام کانالهای ارتباطی خود که شما را به کارفرمایان متصل میکنند این لینک پرداخت را کارسازی کنید. در واقع با ارسال لینک پرداخت به طور مستقیم برای کارفرمایان و یا قرار دادن این لینک کوتاه در ایمیلهای دریافت سفارش، مسیر تازهی واریز مبالغ حق الزحمهی خود را به کارفرماها معرفی مینمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایا و نحوه دریافت لینک پرداخت به مقاله “ابزار مالی برای فریلنسرها” در سایت مراجعه نمایید. به یاد داشته باشید که مهارتهای تجربهی کاربری بهشکل رورافزونی در حال تغییر و تحول است، بنابراین برای تصاحب فرصتهای شغلی در این زمینه، باید همواره دانش خود را بهروز نگاه دارید.