درخواست درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان / سپ

 اگر به دنبال دریافت درگاه بانک سامان هستید، باید بدانید که این درگاه از طریق شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ) یعنی یکی از دوازده شرکت psp در ایران، به متقاضیان ارائه می‌شود‌. این شرکت فعالیت خود را در سال ۱۳۸۲ بر پایه‌ی ارائه‌ی روش‌های نوین پرداخت الکترونیک در دو حوزه‌ی خدمات کارت و ایجاد شبکه‌ی فراگیر پذیرندگان کارت آغاز کرد. در ادامه‌ی فعالیت خود، در فروردین سال ۱۳۸۳ وارد حوزه‌ی پرداخت اینترنتی شد و به‌عنوان اولین شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات پرداخت اینترنتی، در نظام بانکی کشور، شروع به ارائه‌ی ابزارهای پرداخت غیرحضوری به متقاضیان کرد.

در ادامه‌ی این مقاله از رایان‌پی به صورت جامع و مرحله به مرحله، نحوه دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان را شرح دهیم. تاریخ بروزرسانی 13خرداد 1403

اگر برای شما تهیه‌‌ و اخذ مدارک و مجوزهای لازم در مسیر دریافت درگاه پرداخت سخت است، به‌خصوص اگر کسب‌وکار نوپایی دارید یا صرف زمان و هزینه برای‌تان مقدور نیست، به راحتی می‌توانید از شرکت‌ پرداخت‌یار رایان‌پی که بصورت همکاری بین شما و شرکت‌های psp قرار دارند، در کمتر سه روز کاری درگاه پرداخت رایان‌پی را برای کسب‌وکارتان دریافت کنید.

مراحل درخواست درگاه پرداخت بانک سامان

همان طور که می‌دانید سایت بانک سامان sb24.ir و آدرس درگاه پرداخت سامان کیش sep.shaparak.ir می‌باشد. برای دریافت درگاه پرداخت بانک سامان در ابتدا باید وارد سامانه‌ی خدمات پرداخت بانک سامان به آدرس زیر بشوید. در این صفحه فرمی با سه بخش، پیش روی شما قرار می‌گیرد که باید آن‌ها را تکمیل و ثبت کنید. در ادامه همراه شما هستیم تا نکات مرتبط با فرم درخواست را شرح دهیم.

https://my.sep.ir/InternetMerchant/Register

اطلاعات کسب و کار

۱. نام پذیرنده :  به زبان فارسی و در گزینه‌ی دوم به زبان انگلیسی درج شود.

۲. نوع پذیرنده : در گزینه‌ی سوم باید حقیقی یا حقوقی بودن پذیرنده مشخص شود. توجه کنید متقاضی حقیقی مربوط به اشخاص است، یعنی فروشگاه و وب‌سایتی که هر شخصی برای فعالیت کاری خود دارد. متقاضی حقوقی به سازمان‌ها، نهادها و در کل ارگان‌ها و شرکت‌هایی مربوط می‌شود که شخصیت مستقلی دارند.

۳. گزینه‌ی “نام قابل نمایش موسسه” :  قسمتی است که روی رسید دیجیتال یا در صفحه پرداخت به نمایش درمی‌آید. معمولاً نام موسسه، شرکت یا برندِ مد نظر است که نباید نام غیرمتعارفی داشته باشد.  وارد کردن این گزینه اختیاری می‌باشد.

۴. کد اقتصادی : این کد مربوط به مالیات است. با توجه به کد اقتصادی روی فاکتورهای خرید و فروش‌، مقدار مالیات مشخص می‌شود. کد اقتصادی حقیقی همان کد ملی است.

۵‌. کد رهگیری کد مالیاتی :  کد مالیاتی یک شماره‌ با ده کاراکتر است که پیش از اقدام به دریافت درگاه پرداخت باید آن را از سازمان امور مالیاتی کشور دریافت کنید. مقاله “نحوه دریافت کدمالیاتی” راهنمای مناسبی برای دریافت کد مالیاتی می‌باشد.

۶. شماره‌ی ثبت : شماره‌ی ثبت شماره‌ای است که هر شرکت یا موسسه و برندی باید در ابتدای فعالیت کاری خود آن را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دریافت کند.  در ادامه‌‌ی این فرم باید گزینه‌های مربوط تاریخ ثبت و محل ثبت را هم تکمیل کنید.

۷. نوع فعالیت و خدمات : صنفی که شما در آن فعالیت کاری دارید و محصولات و خدماتی که از طریق این صنف عرضه می‌کنید نباید مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد.

فرم درگاه بانک سامان

اطلاعات حساب بانکی

نام دارنده حساب باید با مشخصات متقاضی(حقیقی یا حقوقی) یکسان باشد.
توجه داشته باشید، حسابی رو معرفی کنید که در سازمان مالیاتی ثبت کرده‌اید.
اطلاعات حساب را به درستی واردکنید زیرا تسویه با این حساب بانکی شما انجام خواهد شد.

فرم اطلاعات حساب درگاه بانک سامان

اطلاعات مدیر مسئول پذیرنده

در این بخش اطلاعات فردی شخص متقاضی خواسته شده است. تمام اطلاعاتی که باید در این قسمت وارد شود، از نام و نام‌خانوادگی گرفته تا محل تولد همگی باید کامل و مطابق با اطلاعات شناسنامه‌ای شما به عنوان متقاضی وارد بشود. لازم به ذکر است در مورد متقاضی حقوقی به طور مثال درگاه پرداخت به نام مدیر مجموعه یا یکی از اعضای هیئت مدیره درخواست می‌شود که باید اطلاعات فرد مورد نظر را وارد کنید.

فرم اطلاعات پذیرنده

اطلاعات سایت پذیرنده

۱. آدرس وب‌سایت : آدرس اینترنتی سایت خود را وارد نمایید. توجه داشته باشید که برای درگاه پرداخت سایت شما باید بر روی پروتکل https باشد.

۲. محل فعالیت : محل فعالیت شما به عنوان متقاضی هر جایی که باشد، مثل دفتر تجاری، مغازه، فروشگاه و حتی خانه باید آن را به طور کامل وارد نمایید.

۳. محدوده‌ی جغرافیایی تحویل و عرضه کالا : در این گزینه باید محدوده‌ی مکانی‌ که کالاها و خدمات خود را از آن‌جا برای مشتری عرضه می‌کنید، مثل محل انبار کالا و محصولات یا کارخانه یا فروشگاه و … مشخص کنید.
توجه کنید که کالا و خدماتی که عرضه می‌‌کنید نباید مغایر با صنفی باشد که در فیلد اول وارد کرده‌اید، همچنین باید با موارد مجاز موجود در سامانه‌ی نماد اعتبار الکترونیکی مطابقت داشته باشد. 

۴. نماد الکترونیکی : از آن‌جایی که شما به عنوان متقاضی دریافت درگاه پرداخت آن هم از شرکت‌‌‌های psp ملزم به داشتن نماد الکترونیک هستید، نیاز است قبل از درخواست درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان، اقدام به دریافت نماد الکترونیکی کنید.
در گزینه‌های بعدی هم باید تاریخ شروع و پایان اعتبار (اینماد) نماد الکترونیک خود را درج نمایید.

۵. آی‌پی  IP : آدرس آی‌پی سرور  باید مختص متقاضی باشد.
آدرس آی‌پی را با دقت درج نمایید و بهتر است بدانید آی‌پی اول همان آی‌پی سایت شما است که می‌توانید به هاستینگ تیکت بزنید و آن را دریافت کنید.

۶. آدرس callback : منظور از آدرس کال‌بک صفحه‌ای است که بعد از درگاه پرداخت مشتری آن را باید ببیند. مثلاً  فاکتوری که بعد از پرداخت دیده می‌شود.
اگر آدرس کال‌بک را نمی‌دانید، یک راه این است که از طریق طراح پرداخت ماژول خودتان آن را به دست آورید. به طور مثال : mywebsite.com/callbacksam

۷. پورت callback و پورت پایگاه اینترنتی :این قسمت‌ها به صورت پیش‌فرض و از پورت معمولی سایت استفاده می‌‌شود که یا 80 است یا 443. پورت 80 برای دامنه‌هایی است که از SSl استفاده نمی‌کنند و پورت 443 برای دامنه‌هایی است که از SSl استفاده می‌کنند. پورت دیتابیس را هم 80 قرار دهید.

form4 sep

قرارداد درگاه پرداخت سامان

بعد از پس از تکمیل فرم ثبت‌نام و ارسال آن، صفحه قرارداد برای شما نمایش داده می‌شود که چه مواردی باید رعایت کنید و صحت اطلاعات را بررسی نمایید. سپس تمام اطلاعات از طرف شرکت پرداخت الکترونیک سامان، بررسی می‌شود. کد رهگیری در اختیار شما قرار داده می‌شود که با این کد می‌توانید پیگیری و اطلاعات خود را ویرایش نمایید.
تا اینجای کار درخواست درگاه پرداخت شما در سامان کیش ثبت شد.

مستندات و نمونه کدهای درگاه پرداخت بانک سامان

در آخر در صورت کامل بودن و تائید مدارک، کد مرچنت، امضای قرارداد متقاضی از طرف مدیریت شرکت پرداخت الکترونیک سامان برای شما ارسال می‌شود‌‌. بعد دریافت کد می‌توانید در وب‌سایت تنظیمات درگاه پرداخت بانک سامان را پیاده سازی کنید، همچنین بعد از دریافت لوگوی ارائه‌ی خدمات پرداخت اینترنتی باید آن را در محل مناسبی از سایت قرار بدهید.

بعد از دریافت درگاه پرداخت از بانک سامان، مرحله بعدی مجهز کردن سایت خود به درگاه پرداخت می‌باشد، مستندات API و نمونه کد این درگاه پرداخت راهنمای شما برای اتصال سایت به شبکه پرداخت است.

دانلود نمونه کد درگاه پرداخت بانک سامان، شامل : نمونه کد برای ASP.net / ASP کلاسیک / زبان برنامه نویسی دلفی / kwmp / افزونه ووکامرس وردپرس با شورت کد / ماژول جوملا

پیگیری درگاه بانک سامان

برای راهنمایی بیشتر در جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان می‌توانید با مرکز شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ) با شماره تماس‌ ۸۴۰۸۰ ارتباط برقرار کنید و از کارشناسان متخصص این حوزه مشاوره و راهنمایی لازم را بگیرید.

تلفن تماس پرداخت الکترونیک سامان : ۸۴۰۸۰

از طریق آدرس زیر با کد رهگیری می‌توانید پیگیری و وضعیت درخواست خود را مشاهده نمایید.
https://my.sep.ir/InternetMerchant/Search

ورود به پنل درگاه پرداخت بانک سامان :
https://epayreport.sep.ir/Merchants

7 دیدگاه دربارهٔ «درخواست درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان / سپ»

  1. واقعا خجالت نمی‌کشید برای این همه سنگ گذاشتن جلوی پای کسی که میخواد کارش راه بیوفته و آخه این همه شرایط واسه چیه ه ه؟
    واقعا خودتونم میگید خان هفتم و تمام.. واقعا باید گریست

    1. ما سعی کردیم در این مقاله راهنمایی برای دریافت درگاه پرداخت سامان بزاریم تا شاید کمی از سختی فرایندش کمتر بشه، برای اینکه سریع‌تر کارتون پیش بره، از درگاه های پرداخت یاری استفاده کنید. داشتن حساب در بانک خاصی و گرفتن درگاه هیچ مزیتی نداره و فرقی نمیکنه در چه بانکی حساب داشته باشید.

  2. در یک کلمه افتضاح….همش مینویسه خطا و پول را کم می کنه و باید منتظر بود کی به حسابت بر می گردونه

    1. در مرحله اول از سایتی که خرید کردید پیگیری کنید، مرحله دوم از شرکت ارائه دهنده پرداخت( درگاه پرداخت سامان) پیگیری کنید که تراکنش موفق بوده یا خیر، اگر تراکنش ناموفق باشه 72 ساعت کاری طول میکشه تا برگشت بخوره

  3. سلام من در سایتم از این درگاه استفاده مبکنم اما مدتی هست که هنگام پرداخت پیغام کد ترمینال نامعتبر میده ممکنه راهنمایی کنید که چیکار کنم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا